10 FACTS ABOUT ME

Sidste gang jeg lavede denne type indlæg, tog i rigtig godt imod det, og derfor tænkte jeg at jeg vil gentage succesen. I dag får i ti facts om mig som i (måske) ikke vidste, og har dermed en mulighed for at lære mig endnu bedre at kende. So, let's go.

1. Min yndlingsfarve er lyserød, og her mener jeg naturligvis i alle nuancer. Jeg synes det er sådan en fin farve, og her på det sidste har det især været rosa og pastel lyserød, der har hittet hos mig. Jeg er dog ikke typen der vil have alt i lyserød. Jeg synes det er en smuk farve, men jeg foretrækker altså at det holdes på et almindeligt niveau, haha.

2. Jeg kan ikke fordrage at køre bil. Hvis der er andre med i bilen, gør jeg altid alt hvad jeg kan for at slippe for at skulle køre. Jeg synes det er så kedeligt, og så kan man jo heller ikke tjekke sin Instagram samtidig.

3. Jeg har utrolig meget temperament. Og jo, den er altså god nok. Selvom jeg er forholdsvis lille af størrelse, rummer jeg utrolig meget temperament. Apropos det her med at køre bil. Ja, det er ofte mig der sidder inde i bilen og råber af alle andre bilister. Og her var endnu en god grund til at overlade den post til andre, haha.

4. Jeg går med kunstige øjenvipper hver eneste dag. Jeg sætter selv vipperne på, og overvejer ofte at få det lavet permanent. Dog har jeg tendens til at ligge med hovedet nede i hovedpuden om natten, og få vand i øjnene når jeg er i bad. Og det ville være synd for de smukke bambi vipper, ikke? Derfor tager jeg dem af og på hver eneste dag. Jeg overvejer dog stadig at få det lavet, da det altså kunne være lækkert at vågne op om morgenen, og ligne en million.

5. Størstedelen af min garderobe består af sorte styles. Sort er en sikker vinder, og jeg føler mig (næsten) altid tilpas i den farve. Dog er jeg også vild med farver, og er begyndt at blive mere og mere modig hvad det angår.

6. Jeg er rigtig god til at shoppe (og bruge penge), og kan altid finde en lang liste af ting jeg ønsker mig. I kan blandt andet læse nogle af mine julegave ønsker her, her og her. Jeg glæder mig i øvrigt til at vise jer mine seneste køb snarest.

7. Jeg har fået et kæmpe crush på røde læber. Sidste år købte jeg den smukkeste røde læbestift fra MAC og tilhørende lipliner, og det er faktisk først nu jeg har taget det i brug. Det giver virkelig et lækkert udtryk, og så pifter det altså et ellers 'kedeligt' og neutralt outfit op. I kan se mine røde læber i dette indlæg.

8. Jeg elsker at rejse, og har en masse spændende destinationer som jeg rigtig gerne vil opleve. Jeg er vild med at opleve andre lande og kulturer, og så er det bare skønt med et afbræk fra den ellers travle hverdag engang imellem. To af mine drømmedestinationer er Maldiverne og New York.

9. Min livret er flæskesteg, brun kartofler og brunsauce. Og så er det utrolig vigtigt at man ikke glemmer chipsene til at dyppe i saucen, haha. Det er simpelthen årets højdepunkt, juleaften. Jeg er så heldig at min søde kæreste er virkelig dygtig til at lave mad, og hans brune sauce er altså nummer et indtil videre (undskyld mor). Den smager intet mindre end fantastisk!

10. Jeg står altid op minimum to timer før jeg skal møde på arbejde. Og inden da når min alarm ofte at snooze omkring tre gange. Jeg kan ikke fungere med stress om morgenen, og jeg har en helt særlig morgenrutine som jeg er nødt til at overholde. Ellers er resten af dagen stressende og kaotisk for mig. Det er vigtigt med god tid, så jeg stille og roligt kan nyde morgenkaffen samtidig med at jeg lægger makeup og ordner hår.

Synes godt om

Kommentarer