10 facts about me

Hello sweethearts. Jeg har tidligere lavet denne type indlæg, og i plejer at tage rigtig godt imod dem. Jeg tænkte derfor at i skulle have muligheden for at lære mig lidt bedre at kende i dag. I kan læse de tidligere indlæg her og her.

//1. Jeg smiler stort set altid. Det er virkelig sjældent at man ser mig uden et smil på læben, og det er faktisk noget jeg ofte får komplimenter for. Jeg hverken tænker eller anstrenger mig for at se glad ud, og jeg ser det virkelig som en positiv egenskab. //2. Jeg har nok lidt af det man kalder rengøringsvanvid. Det siger min kæreste i hvert fald. Hvis i spørger mig, er jeg bare rigtig god til at holde vores hjem pænt, ryddeligt og rent. Og det er da ikke helt skidt, vel? //3. Jeg hader flødeskumskager. Jeg er godt nok laktoseintolerant, og sommetider er folk så søde at lave laktosefri flødeskum. Det er dog nr. 1 på min hade-kage-liste. I'm sorry! //4. Jeg synes det er vildt irriterende at bruge penge på elektronik, men forventer naturligvis at det altid virker når jeg skal bruge det. //5. Pingviner og hunde er mine yndlingsdyr. Hunde er meget almindeligt, men pingvinerne ved jeg ikke hvor stammer fra. Jeg synes bare de er ekstremt nuttede, og så går de på sådan en sød måde. //6. Næste gang jeg skal ud og rejse, skal jeg på cruise i Caribien. Det bliver en helt fantastisk oplevelse, og så er det faktisk første gang at jeg skal udenfor Europa. //7. Jeg går altid med sutsko når jeg er hjemme. Jeps, også når det er sommer og det er 30 grader udenfor. Til gengæld kan jeg ikke fordrage at have strømper på. //8. Jeg elsker at solbade. Jeg er typen der sagtens kan undvære en pool, og jeg drejer gerne solsengen efter solens retning, for at optimere bruningsresultatet. //9. Jeg har tendens til altid at bestille Cæsar salat når jeg er ude og spise. Nogen der kan anbefale en god en af slagsen, som jeg (måske) ikke har prøvet endnu? //10. Jeg blander ofte guld og sølv smykker, da jeg aldrig kan vælge hvad der er pænest.

// Hello sweethearts. I have made this kind of blogpost before. Today you got 10 facts about me.
//1. I'm always smiling, and I don't think about it. //2. I love when our home is clean. My boyfriend think that I clean everyday, but I just want that our home is beautiful all the time. And that's good, right? //3. I really hate cakes with whipped cream. I can't eat or drink anything with milk, and sometime people try to be nice and make cakes without milk, but I really hate whipped cream. I'm sorry! //4. I don't want to use my money on electronic. But it has to work, when I use it, haha. //5. Dogs and penguins are my favorite animals. Dogs are very normal, but I think that penguins are so cute, and I love the way they walks. //6. Our next travel is to Caribbean. It's amazing, and I can't wait. It's also my first time out of Europe. //7. I always wear slippers at home. Also when it's summertime and 30 degrees outside. But I have wearing socks. //8. I love tanning, and i really don't need a pool. //9. I always order Cæcar salad when i'm out eating lunch. //10. I always mix gold and silver, because I think both are beautiful.

Synes godt om

Kommentarer

LINDAFRISK
LINDAFRISK,

Glæd dig til Caribien, det er en oplevelse!! Hvilke øer skal i forbi?

nouw.com/lindafrisk
sarahlykke
sarahlykke,

Jeg glæder mig virkelig meget. Det bliver en kæmpe oplevelse. Vi skal starte i Orlando, og så videre til Haiti, Jamaica, Mexico og så tilbage igen. <3 Jeg kommer til at blogge derfra!

nouw.com/sarahlykke
EmmaDitlevsen
EmmaDitlevsen,

altid spændende at lærere folk bedre at kende! 😊

nouw.com/emmaditlevsen
sarahlykke
sarahlykke,
Jeg er helt enig 😘
nouw.com/sarahlykke