10 FACTS ABOUT ME

Mit sidste personlige indlæg var virkelig populært, og i skal have stor tak for alle jeres søde kommentarer. I dag får i mulighed for at lære mig lidt bedre at kende. Her får i nemlig 10 ting i (måske) ikke vidste om mig.

1. Jeg kan ikke fordrage edderkopper, krybdyr og fugle. Jep, de to første er egentlig ganske almindelige, men fugle? Sandheden er at jeg virkelig er bange for fugle. Da jeg var mindre blev jeg "angrebet" af en and, da jeg sad og spiste min madpakke på en bænk. Siden da har jeg holdt mig langt væk fra alle flyvende fjerkræ.

2. Jeg elsker at gå i kjole, og man ser mig virkelig sjældent i bukser. Største delen af min garderobe består af kjoler og nederdele - men selvfølgelig er der også flere par bukser gemt. Jeg synes bare det er så feminint og lækkert at hoppe i en kjole eller i en nederdel, og så kan det jo nemt styles på flere forskellige måder alt afhængigt af hvad man skal.

3. Jeg er dybt afhængig af bland selv slik. Jeg kan ikke tage ud og handle alene uden at blande en lille pose. Og helt ærligt, hvorfor skal man vente til fredag, når man kan spise det hver dag? Jeg er typen der altid blander alt for meget, for så er jeg nemlig sikker på der er noget tilbage til de efterfølgende dage. Haha! Andre der har samme afhængighed?

4. Jeg er laktoseintolerant. Det betyder at jeg altid skal være opmærksom på hvad jeg spiser. Jeg er virkelig ikke kræsen, og bryder mig ikke om at skulle være besværlig når man er ude. Jeg er dog meget allergisk, og er nødt til at undgå laktose fuldstændigt. Heldigvis kan man købe rigtig mange gode laktosefri produkter i dag. Det er super dejligt, og gør det hele lidt nemmere.

5. Jeg har kendt min søde kæreste i 7 år, men vi har kun været kærester i 5 måneder. Vi mødtes helt tilbage i gymnasiet, og det var kærlighed ved første blik dengang. Der skulle alligevel gå 7 år før vi begge var klar til at indgå i et forhold, men tilgengæld var der ingen tvivl om at det skulle være os da vi igen mødtes for 5 måneder siden. Det er virkelig en dejlig kærlighedshistorie, men den skal i nok få lov til at høre en anden gang.

6. Jeg har aldrig læst en bog frivilligt, og dengang jeg gik i skole snød jeg altid. Jeg læste altid bagsiden af bogen, og sprang så meget som muligt over. Jeg er virkelig ikke boglig. Jeg elsker tilgengæld at være kreativ, og er god til at kombinere teori med praksis. Jeg skal gerne have tingene i hænderne før det giver mening for mig.

7. Jeg er kan ikke falde i søvn uden at have dyne på, og det er ligemeget hvordan temperaturen er. Jep, også selvom jeg er på sommerferie og det er hedebølge om natten. Sådan er det bare.

8. Jeg kan ikke lide at få mit hovede under vand. Jeg føler at jeg drukner, og det er altså virkelig ubehageligt. Jeg kan heller ikke lide at svømme i havet, hvis jeg ikke kan bunde. Det er jeg virkelig bange for! Til gengæld elsker jeg vand, og især havet. Det får mig til at slappe af, så længe jeg ikke skal plaske rundt i det. Haha!

9. Jeg starter hver morgen med en kop kaffe. Jeg elsker kaffe, og kan ikke fungere uden.

10. Jeg holder altid orden i mine ting. Jeg kan ikke slappe af hvis tingene flyder. Jeg er virkelig ordensmenneske, og det kan til tider både være godt og skidt. Orden er jo skønt, men sommetider ville jeg ønske at jeg kunne lukke øjnene for det, og bare slappe af.

Synes godt om

Kommentarer