Afslapning, skønhed og selvforkælelse

Reklame for Goodiebox

Hello there.
Det kan efterhånden ikke komme som en overraskelse for nogen, at jeg har en stor kærlighed til skønhedsprodukter. Der findes intet bedre end mig-tid på badeværelset hvor blomstrende dufte og skønne masker kan pleje mit indre ligesåvel som mit ydre. Selvom det lyder ganske kliché-agtigt kan jeg nikke genkendende til, at skønhed kommer indefra og derfor er det utrolig vigtigt at sætte plads af i kalenderen til at genoplade batterierne. Man kan ofte glemme sig selv i en travl hverdag der både består af familie, karriere og daglige gøremål (som kan være både stressende og kedelige) og derfor er jeg simpelthen så glad for at blive mindet om mig-tid hver eneste måned når min all-time-favorit selvforkælelses-boks lander på matriklen. Den minder mig om, at det er okay at trække sig sommetider og bruge dobbelt så lang tid på badeværelset hvis det er det jeg (og min krop) har brug for. Husker du at forkæle dig selv? For kun 169,- om måneden kan du modtage den skønne boks med lækkerier du ikke anede at du ikke kan leve uden. Du kan se månedens boks lige her og naturligvis bestille din egen. Du vil ikke fortryde det, i promise!

Fulgent World // Neglebåndsskubber. Jeg har aldrig ejet sådan en neglebåndsskubber, og det er simpelthen den største fejltagelse. Jeg elsker pæne negle, og denne gør det muligt at give et godt førstehåndsindtryk når jeg inden længe skal ud og præsentere mig selv for fremtidige kunder.

Fulgent World // Glas neglefil. Sjældent har jeg set så smuk en neglefil. Udover det smukke ydre kan den også være behjælpelig og file og forme dine negle let på farten. Den fylder nemlig ingenting og er super praktisk at have med i håndtasken. Hvor mange har ikke prøvet at knække en negl og mangle en fil? Mig! Men det kommer ikke til at ske igen.

Zarkoperfume // Pink molecule. Er du også ked af at sommeren er ved sin vejs ende? Lad den varer en smule længere med duften af hyldeblomst, sort orkidé (findes det virkelig?) og mahogni blandet med nordiske elementer. Wauw ikke? Og sidst men ikke mindst. Pink champagne. Hvis du er en smule girl-boss må du eje denne i din samling af parfumer.

-417 // Time Control Firming Mask. Det er ingen hemmelighed (eller overraskelse) at jeg elsker ansigtsmasker, og jeg glæder mig derfor utrolig meget til at teste denne eksfolierende maske fra -417. Den består af en blanding af unikke godter fra det døde hav der både renser i dybden, absorberer overskydende olier og alle spor af urenheder. Den lyder fantastisk!

Mudmasky // Aftermask Vitamin Serum. Jeg har en fast serum som jeg bruger hver eneste dag, og jeg glæder mig derfor til at teste denne der skulle gå hånd i hånd med masken fra -417. Denne serum er fyldt med naturlige vitaminer fra tang og sø-planter (mega sejt ikke?) der udover at holde huden sund efterlader den med en smuk glød og en fornyet energi.

MineTan // Violet Gradual Tan Foam. Hvis du allerede savner din sol-brune sommer-kulør og samtidig frygter orange selvbruner burde denne sag bliver din nye bedste ven. Den skulle nemlig meget gerne efterlade huden med et naturligt solstrejf som man gradvist kan opbygge ved brug. Jeg glæder mig til at teste den, da min sommer-kulør i år bestemt ikke er værd at kommenterer på.

Synes godt om

Kommentarer