AUSTRALIAN BODYCARE

Produkterne i indlægget er sponsoreret af Australian Bodycare
Alle meninger i indlægget er udelukkende mine egne

Hey girls. I dag skal vi snakke om hudpleje. Jeg har nemlig i samarbejde med Australian Bodycare fået lov til at teste nogle af deres skønne produkter. Australian Bodycare har eksisteret siden 1992, og har siden da været førende indenfor problemløsende hudpleje. Deres vision er at hjælpe danskerne til at opnå en sund hud, hvilket også betyder at de rådgiver og guider i simple rutiner man kan gøre brug af i hverdagen. Det fantastiske er at produkterne kan bruges af hele familien, også af personer med særlig sensitiv hud, da de er meget skånsomme for huden. De har valgt at lave en række produkter med Tea Tree Oil der er utrolig effektiv og forebyggende i forhold til hudproblemer. Den går ind og arbejder skånsomt, uden at irritere huden. Produkterne er dermatologisk testede, hvilket igen understreger at de arbejder skånsomt, effektivt og kan bruges af alle hudtyper.

Jeg har været utrolig spændt på at prøve produkterne fra Australian Bodycare. For det meste opfører min hud sig pænt, men særligt i stressede perioder kan jeg have tendens til at slå ud hist og her. Den seneste tid har jeg taget en del store beslutninger, og der har været en del at se til, så jeg har glædet mig meget til at se om produkterne fra Australian Bodycare kunne hjælpe mig. Jeg valgte at bestille deres dybderensende ansigts pakke, da jeg følte jeg trængte til at få renset min hud ordentligt.

Jeg har testet følgende produkter:

Face Tonic
Renser huden helt i dybden, og sørger for at fjerne skidt og snavs der ellers kan udvikle sig til urenheder i huden

Face Mask
Dette er en dybderensende maske der blandt andet indeholder sandeltræ-nøddeskaller. Dette fjerner døde hudceller i det øverste lag samtidig med at hudens porer renses for urenheder.

Face Wash
Dette er en mild ansigtsvask der både kan bruges morgen og aften. Den effektiv mod urenheder, og virker samtidig forebyggende og plejende for huden.

Face Cream
Dette er en let og fugtgivende ansigtscreme som både kan bruges som dag og natcreme. Den er ligesom de ovenstående produkter super effektiv mod urenheder, og fugter huden uden at fedte.

Spot Stick
Denne er fantastisk at have med i tasken, hvis urenhederne er brudt ud. Udover at virke dækkende, er den også kløestillende og kølende. Den sørger for at huden ikke udtørre og den lukker porerne, så bakterier ikke kan trænge ind.


Jeg er utrolig tilfreds med produkterne fra Australian Bodycare. Jeg synes ofte at dybderensende hudplejeprodukter kan have tendens til enten at fedte huden eller udtørre den. Dette har på ingen måde været tilfældet her. Produkterne arbejder sig ind i huden, og efterlader en silkeblød hud, netop uden at man har den her meget fedtede fornemmelse. Jeg er især vild med masken, da jeg virkelig føler den renser i dybden. Tonicen er også helt fantastisk, og så har jeg allerede været flittig bruger af Spot Stick. Den er virkelig fantastisk, især hvis man har et område der føles irriteret. Den har en utrolig kølende effekt. Hvis du ikke allerede har prøvet produkterne fra Australian Bodycare, vil jeg virkelig anbefale at gøre det. I kan finde alle deres fantastiske produkter på deres hjemmeside her, og samtidig følge med på deres instagram her. Hvis man 14 dage efter modtagelse ikke er tilfreds med produkterne har de deres tilfredshedsgaranti. De er nemlig så sikre på deres produkter, at de tilbyder alle pengene tilbage hvis man efter 14 dage ikke føler at de fungere. Garantien gælder dog kun, hvis man har handlet produkterne i deres webshop. De går utrolig meget op i kundernes tilfredshed og garantere derfor også den højeste kvalitet. Jeg er slet ikke i tvivl om at jeg skal bruge deres produkter fremadrettet, og jeg glæder mig til at prøve endnu flere med tiden. Går i op i hudpleje? Del gerne jeres rutiner i kommentarfeltet. Det var alt for nu. Ha' en dejlig lørdag. Kram fra S.

Synes godt om

Kommentarer