Dancing in the rain

Reklame for Goodiebox

Hello there.
Det er vidst ingen hemmelighed, at jeg er temmelig fan af denne tid på måneden. Som nybagt mor har selvforkælelse fået en helt anden betydning, da jeg ofte er nødt til at gøre brug af nemme løsninger når det gælder tid på badeværelset. Jeg troede aldrig, at jeg ville få lyst til at undvære når det gælder shopping-budgettet men jeg har pludselig meget større lyst til at forkæle min lille pige med smart baby-udstyr i form af legetøj og tøj. Dette er en af grundene til, at jeg virkelig værdsætter (og elsker-elsker-elsker) når jeg vågner op til månedens Goodiebox der er leveret ude foran vores hoveddør. Det er simpelthen så nemt, smart og ikke mindst fantastisk at få selvforkælelse leveret direkte til døren hver eneste måned. Temaet i denne måned kan jeg (og en masse andre mødre) med garanti relatere til, da det omhandler de der dage hvor alting er møg hamrende irriterende. Bleerne er overfyldte, morgen-trafikken er forfærdelig og vejret byder på regn, regn og atter regn. Livet som mor (og forældre generelt) kan sommetider være utrolig kontrastfulgt da man aldrig ved hvordan den kommende dag ender. Denne måneds Goodiebox sender en masse positive vibes til både ansigt, hår, negle og krop når man har en rigtig kedelig (og trættende) øv-dag. Den kan blive din lige her for kun 169,- om måneden.

Miqura // Hair Steam Mask. Jeg er fuldstændig oppe at køre over denne hår-maske. Den er simpelthen genial. Jeg har tidligere prøvet andre masker fra Miqura med stor succes, og jeg glæder mig derfor til at teste denne der skulle pleje håret. Man skal blot vaske håret, tørre det let med et håndklæde og derefter tage hætten på der skal virke i 10-15 minutter.

James Read // H2O Tan Drops Face. Disse tannings-drops er simpelthen fantastiske (og effektive) og kan tilføjes i enten ansigtscreme eller serum. Man kan tilføje enten 1,2 eller 3 dråber alt efter det ønskede resultat. Dråberne indeholder aloe vera og hyaluronsyre hvilket betyder at huden både får fugt og farve. Smart ikke? De er skønne og booster huden inden sommeren står for døren.

Goodiebox // Derangler Brush. Denne børste er simpelthen så skøn i farven og kan både bruges i tørt og fugtigt hår. Den er nem at have med i tasken, hvis man ønsker at få styr på lokkerne i løbet af dagen.

Daily Concepts // Exfoliating Body Scrubber. Sommetider tillader jeg mig, at holde en lun (og lækker) spa-dag på badeværelset der både består af ansigtsmaske, hår-kur og naturligvis en god body scrub. Denne scrubber fjerner døde hudceller skånsomt, og vil med sikkerhed blive din nye bedste ven.

Nails Inc. // Anti Social Climber Nail Polish. Jeg har tidligere testet neglelakker fra samme mærke, og de er simpelthen så gode og holdbare. Jeg er fuldstændig vild med den smukke rosa farve der er perfekt til både forår og sommer. Jeg vil anbefale at bruge en base- og topcoat for at opnå det bedste resultat.

Clean // Rain Eau de Parfum. Jeg elsker duften af regn, og denne parfume giver mig samme fornemmelse. Den dufter forfriskende og nærmest rent. Den er meget anbefalelsesværdig hvis man ligesom jeg ikke er fan af alt for tunge parfumer.

Synes godt om

Kommentarer