De pinligste ting jeg har oplevet som gravid

Hello there.
I dag byder vi uge 35 velkommen, og det begynder så småt at gå op for mig, at det her baby-projekt nærmer sig med hastige skridt. Det er på nuværende tidspunkt ikke til at vide, hvornår vores lille pige melder sin ankomst og det er en fuldstændig ubeskrivelig følelse. Jeg har efterhånden delt en del ærlige stunder med jer herinde omkring min (og med sikkerhed andres) graviditet, og jeg har den seneste tid oplevet nogle nye tiltag, som jeg gerne ville have været lidt forberedt på. Dem skal i naturligvis ikke snydes for, og jeg kan allerede nu afsløre at der ikke er pakket noget ind.

Blufærdighed har altid været noget der har fyldt utrolig meget hos mig. Jeg har ikke været typen der har rendt splitteravne nøgen rundt (bortset fra dengang i børnehaven hvor pædagogerne fandt mig på en trehjulet cykel udenfor om vinteren, uden tøj naturligvis) og har altid syntes alle offentlige steder hvor der enten skulle bades eller klædes om var forfærdelige. Det har dog ændret sig meget de sidste otte måneder, i takt med at trusserne forsvandt og bh'en strammede. Ja, nogle ville måske give det varme sommervejr skylden, men jeg må bare erkende at jeg har det bedst uden tøj på. Forleden var min kærestes øjne lige ved at poppe ud, da jeg komme rullende med vores (iøvrigt geniale) håndstøvsuger ind i stuen, uden tøj på. På en eller anden måde, kan jeg slet ikke kende mig selv i den her rolle, og håber at det også bare er en af de mærkelige ting der kan ske når man er gravid. Til gengæld har jeg ikke kunne google mig til andre med lignende symptomer, hvilket bekymre mig en smule.

Det her punkt har jeg faktisk slet ikke haft lyst til at dele med nogen. Og slet ikke jer. Selvom det egentlig er mere normalt end ovenstående trang til at være nøgen, så er det bare så grænseoverskriende (og møg hamrende pinligt) at erkende. I har jo nok efterhånden fanget at min graviditet har bestået af den her grusomme graviditetskvalme og forfærdelige smerter i mit bækken. Vores lille pige ligger rigtig godt ovenpå min blære. hvilket betyder at jeg skal tisse hele tiden. Problemet er bare at når jeg skal tisse, så skal jeg tisse nu. Og når jeg skal kaste op, så skal jeg kaste op nu. Men hvad sker der så når man skal begge dele samtidig, og når det skal være nu? Ja, den kloge læser ville foreslå at tisse i toilettet, og kaste op i en pose, spand eller andet smart. Men sandheden er bare, at man ikke kan forberede sig på disse situationer. Jeg valgte derfor at kaste op i toilettet forleden (som jeg har gjort de sidste otte måneder) og resten kan i vel selv gætte jer til.

Den ene dag ville vi gå en tur i Fakta (hvilket vi faktisk efterhånden gør hver eneste dag, da de har et overraskende godt udvalg af bland-selv-slik) og vi skulle handle et par småting. Der var tilbud på den gode (læs: bløde) toiletpapir (og det er simpelthen et musthave når man tisser tusinde gange i døgnet) og som den tilbudshaj jeg efterhånden er blevet takket være økonomichefen (læs: min kæreste) derhjemme, skulle vi naturligvis have to pakker. Jeg snuppede en under hver arm, og på vej om til bland-selv-slik-afdelingen fik jeg virkelig voldsomme plukveer. Jeg ender med at stå foroverbøjet op af en reol med en kæmpe pakke toiletpapir under hver arm, og ligne en der har brug for de 16 ruller med det samme. Det er simpelthen så tragisk komisk, og selvom det overhovedet ikke er særlig sjovt at have plukveer, kunne min kæreste ikke andet end at trække på smilebåndet (læs: flække af grin) da han fandt mig i butikken.

Dette var blot de tre værste jeg kunne komme i tanke om (og jeg giver min amme hjerne skylden) naturligvis. Har i oplevet nogle pinlige ting under jeres graviditet? Del meget gerne jeres historier, så jeg ikke føler mig mere underlig end højest nødvendig. Dejlig søndag til jer. Kram fra S.


Synes godt om

Kommentarer