Den smarteste voksipose med flere funktioner

Reklame for Voksi

Hello there.
Jeg kan næsten ikke få armene ned over vores nye (og virkelig smarte) voksipose. Jeg (og min lille familie) har været så heldige, at få lov til at teste den nyeste Voksi Explorer, og jeg har simpelthen glædet mig sådan til at dele min begejstring med jer. Der findes utrolig mange forskellige voksiposer på markedet, og sommetider kan det være utrolig svært at navigere i den store verden af baby-udstyr. Da vores lille pige var nyfødt brugte vi vores baby-lift i barnevognen men efter hun voksede ud af den har vi ønsket os et alternativ. Voksiposen har efterhånden været på vores ønskeliste længe, og derfor blev jeg utrolig glad da muligheden for at teste det nyeste skud på stammen fra Voksi bød sig. Denne voksipose består nemlig af alle de bedste funktioner fra de tidligere modeller, og jeg kan allerede nu afsløre, at der ikke er overladt noget til tilfældighederne. Jeg har valgt voksiposen i den smukkeste valnød-farve der matcher resten af vinter-garderoben. Den findes i seks smukke farver, hvilket betyder at der med sikkerhed er noget for hver en smag.

Den nye Voksi Explorer indeholder en masse funktioner som heldigvis er utrolig lette at anvende. Bagsiden af voksiposen er udstyret med velcrolukning hvilket betyder at man let kan bruge den i forbindelse med diverse sele-systemer (læs: barnevogn, klapvogn, autostol, cykeltrailer) og det er altså en kæmpe fordel hvis man spørg mig. Der findes intet værre end at pakke sin baby ind ubehageligt tøj når man enten skal ud på en længere køretur eller hvis man skal ud i kulden og gå. Vi har ofte oplevet at vores datter har smidt dynen, skoene eller sokkerne undervejs og derfor er det simpelthen så meget lettere at putte hende i den varme voksipose istedet. Man kan lyne voksiposen helt op og anvende den som legetæppe eller dyne hvis man er i byen og man kan samtidig bruge den nederste del som siddeunderlag når man er på farten. Materialet på bagsiden er endda skridsikkert hvilket gør den utrolig praktisk når ens barn sidder mere ret op i eksempelvis klapvognen. Er det ikke smart? Og nå ja - voksiposen fra Voksi er også vandafvisende og så indeholder den ingen farlige giftstoffer.

Da jeg modtog vores nye bedste ven (læs: voksiposen) blev jeg virkelig imponeret over kvaliteten. Vi har tidligere været på udkig efter lignende produkter og denne er altså et fund til prisen. Formålet med den nye Voksi Explorer har været at skabe en funktionel og behagelig voksipose i et moderne og lækkert design, og det er i den grad lykkes. Den er virkelig lækker - og så har den samtidig det fineste stjerneprint indvendig som virkelig komplimentere det ydre design utrolig flot. Den indeholder 80 procent andedun og 20 procent fjer i overdelen og 100 procent uld i underdelen. Derudover består det ydre af 100 procent nylon og det indre af 100 procent bomuld. Den er altså virkelig lavet af lækre materialer der samtidig giver ens barn mulighed for at ånde og samtidig holde varmen i vinter-kulden.

Det er ingen hemmelighed, at vi har haft stor succes med vores nye voksipose. Den har simpelthen været med til, at gøre hverdagen meget lettere og samtidig sikre vi os, at familiens mindste medlem både sidder (og ligger) behageligt og kan holde sig varm i det kolde efterårsvejr. Vi har brugt den mest til de lange (og sommetider kolde) køreture i barnevognen, i vores autostol og som legetæppe når vi har besøgt familie, og den er simpelthen blevet en af vores favoritter i samlingen af baby-udstyr. For mit vedkommende er det utrolig vigtigt at vælge produkter der både er behagelige, pæne og i en god kvalitet - og dette gælder naturligvis også når det kommer til udstyr til vores lille mirakel. Jeg kan virkelig varmt anbefale den nye Voksi Explorer, da funktionerne og komforten er fantastiske til prisen. Der vil snarest komme en anmeldelse fra tre seje mødre på hos Momstertest, og i kan finde anmeldelsen lige her. Dette er i hvertfald ikke sidste gang, at vi ejer en af de smarte voksiposer fra Voksi. En anbefaling er hermed givet videre, og i kan forresten se hele deres katalog lige her. Der er simpelthen så mange skønne produkter i deres sortiment at vælge mellem. I ønskes den dejligste dag. Kram fra S.

Synes godt om

Kommentarer

Stephanie
,
Hvordan er denne voksipose, her i vinterhalvåret? Det er jo noget koldere nu 😊
sarahlykke
sarahlykke,
Vi er stadig meget glade for den. Vores datter elsker at sove i den og den holder hende varm. På de kolde dage giver vi hente en termodragt indenunder eller en ulddtagt. Hun er altid dejlig varm i den 🥰
nouw.com/sarahlykke