Det perfekte makeup look til efteråret

Reklame for Goodiebox Crush

Denne måneds Goodiebox Crush kan blive din for kun 129,- hver tredje måned eller for kun 99,- hvis du allerede er medlem hos Goodiebox. Den kan bestilles lige her.

Hello there.
Der findes intet bedre end at modtage selvforkælelse hver eneste måned. Som medlem hos Goodiebox har man både mulighed for at modtage en månedlig boks samt en crush-boks til en overkommelig pris. Denne måneds Goodiebox crush indeholder de fineste produkter der med få steps kan skabe det fineste efterårs-look der både passer til hverdag og fest. Man skulle tro, at jeg (endnu engang) selv havde sammensat den fine boks, da den indeholder alle de produkter jeg mangler i min skønheds-samling. I forbindelse med min uddannelse som makeup artist passer produkterne perfekt, da jeg skal lære at naile en skarp eyeliner samt en flawless hud til diverse festlige anledninger. I kan modtage jeres egen selvforkælelses-boks for kun 129,- hver tredje måneden lige her og til kun 99,- hvis du allerede er Goodiebox medlem.
Gosh // Color Corrector Kit. Jeg har ønsket mig denne fine palette fra Gosh længe, og derfor blev jeg simpelthen så glad da jeg modtog den i denne måneds crush-boks. Den hjælper med at skabe den fineste hud, da hver farve dækker forskellige steder på huden. Jeg glæder mig til at teste den nærmere.

Uoga Uoga // Black Drama - Natural Eyeliner. Jeg mangler en ordentlig eyeliner til at skabe det perfekte makeup look til efteråret. Denne er et must-have til de mange kommende begivenheder, og kan skabe den fineste winged eyeliner.

Niré // Angled Eyeliner pensel. Når man skal ligge sin nye (og skarpe) eyeliner er det vigtigt at have en ordentlig pensel. Jeg har tidligere testet forskellige pensler fra Niré, og de er virkelig fantastiske. Jeg glæder mig til at teste denne sammen med min nye eyeliner.

Revlon // Colorburst Matte Balm. Der findes intet mere elegant end røde læber til julefrokosten eller en af de andre mange begivenheder den kommende tid byder på. Denne fra Revlon er simpelthen så let at påføre og så kan man nemt have den med i tasken når man er på farten.

Synes godt om

Kommentarer