INSPIRATION TIL EFTERÅRETS FESTER

Shop here: //1. Bluse fra Neo Noir (here) //2. Skirt fra Neo Noir (here) //3. Heels fra Aldo (here) //4. Faux fur fra Neo Noir (here) //5. Bag fra Louis Vuitton (here)

Hej piger. I dag har jeg sammensat et lækkert sæt til jer, der kan bruges i forskellige anledninger. Vi nærmer os tiden hvor der afholdes julefrokoster og andre festlige begivenheder, og her kan sættet blandt andet bruges. Det er nemt at gøre det festligt med et par heels og nogle smykker, og samtidig kan det også dæmpes med et par sneakers eller overknee støvler. Tasken fra Louis Vuitton er jeg helt pjattet med. Jeg synes den er så sød og fin, og den står højt på min ønskeseddel. Jakken viste jeg frem i dette indlæg forleden, dog i den lange model. Jeg har selv den korte, og jeg er super glad for den!

Jeg synes dette år er fløjet afsted, og det er helt vildt at tænke på at det allerede snart er december og jul igen. Jeg vil snart lave et indlæg omkring julegaveønsker, da det tidligere har været en stor succes. Jeg har selv rigtig mange ønsker i år, men kender alt for godt de situationer hvor man bare ikke føler at man mangler noget. Måske i kan finde lidt inspiration blandt mine ønsker. Hvis i har andre ønsker til indlæg, så skriv gerne en kommentar. Ha' en rigtig dejlig dag sweeties. Kram fra S.


Synes godt om

Kommentarer