En ærlig snak om ømme bryster, lækkert undertøj og en rabatkode

Reklame for Mammawear

Hello there.
Sammen med den grusomme graviditetskvalme der efterhånden har plaget mig siden uge seks, oplevede jeg også meget tideligt at have voldsomme brystspændinger. Efter at have benyttet mine google skills fandt jeg ud af at det også er et af de tidlige tegn på graviditet. Jeg har aldrig været udstyret med de største bryster, men har egentlig altid været fint tilfreds lige hvad det angår. Nogle tænker måske at det må være møg hamrende fedt at blive udstyret med et par store nødder helt kvit og frit. Og det er der helt sikkert også nogle der synes. Men når de stadig vokser i 8. graviditetsmåned, og når man efterhånden ikke rigtig har nogen form for kontrol over dem længere, er det altså knap så fedt. En ting er at man ikke længere kan passe diverse bluser og kjoler, med mindre man er cool med at få lige lovlig meget opmærksomhed fra ens omgivelser, og en anden ting er ubehaget ved at have en almindelig bh på. Derhjemme har jeg indtil nu gået topløs (og min kæreste har helt sikkert traumer for livet, da de efterhånden kan ligge på den runde mave) da jeg simpelthen ikke kan holde ud at have en strammende bh på. Ikke nok med at jeg pludselig skal bruge en størrelse kæmpestor, så er det simpelthen så ubehageligt at have på.

For nylig blev jeg introduceret for Mammawear, og jeg sidder stadig med armene oppe over hovedet af begejstring. De tilbyder et stort udvalg af graviditets badetøj, nattøj, ammeindlæg og naturligvis ammebh'er. Dette er for mig en helt ny verden, jeg skal til at lære at kende, og netop derfor har jeg været utrolig glad for deres imødekommenhed og vejledning til deres produkter. Jeg skal ærligt indrømme at jeg har trukket projekt find-den-rette-amme-bh ret længe, da jeg simpelthen (ligesom så meget andet babygrej) synes at det kan være en jungle at finde rundt i. Inde på Mammawear har de en fantastisk vejledning der både kan hjælpe en med at finde frem til sin rette størrelse, og samtidig beskriver den også hvornår man bør begynde at bruge en graviditets og/eller amme bh. Selvom jeg personligt er til lingeri med feminine detaljer som blonder, kom vi frem til at jeg ville få mest glæde af denne amme bh fra Carriwell på nuværende tidspunkt. Denne amme bh kan bruges dag og nat, og er simpelthen fantastisk før og efter fødslen, da den tilpasser sig kroppen. Der er ingen irriterende sømme eller bøjler, hvilket gør den rigtig behagelig at have på. Samtidig er der et udtageligt skumindlæg der giver den flotteste form på brystet, og samtidig kan man skjule ammeindlæg i selve bh'en. Det er simpelthen så smart, og så synes jeg det er virkelig skønt at kunne tage en behagelig bh på der samtidig ser pæn ud når man har tøj udenpå.

Jeg har været så heldig at få lov til at tilbyde mine fantastiske læsere at få -20% på hele jeres bestilling hos Mammawear. Det eneste i skal gøre er at skrive rabatkoden bysarahlykke20 når i skal betale. Rabatkoden gælder til og med September måned, og der er derfor ingen undskyldning for ikke at shoppe løs blandt deres skønne varer. Jeg skal uden tvivl have anskaffet mig mange flere af deres amme bh'er både til før og efter fødslen, da jeg virkelig er begejstret og tydeligt mærker en forskel på mine ellers meget følsomme bryster. Rigtig dejlig dag til jer. Kram fra S.

Synes godt om

Kommentarer