Endnu mere selvforkælelse

Reklame for Goodiebox

Hello there.

Det er efterhånden ikke længere en selvfølge at nå mine beauty-rutiner herhjemme da en blanding mellem tid og manglende overskud for alvor har udfordret mig på det seneste. Jeg har haft utrolig mange bolde i luften (hvilket jeg stadig har) og derudover er der en del tankemylder på øverste etage der blandt andet omhandler min nye (og særdeles irriterende) mor-krop samt manglende energi. Sommetider kan man som travl karriere-mama føle sig en smule stresset når man sidder med mælkebaren fremme størstedelen af ens vågne timer. Til gengæld er det simpelthen så skønt, at få en kombination af happiness og en skønheds-reminder leveret direkte til døren en gang om måneden. For kun 169,- om måneden kan du få samme (mega skønne) oplevelse og du kan bestille din egen Goodiebox lige her. I denne måned er der skønne produkter der lader dine øjne shine og din hud skinne, hvilket er fantastisk når man befinder sig i en baby-bobbel eller i en travl hverdag. I kan læse om alle produkterne nedenfor.

Karmameju // Hero ph solution 02. Dette produkt kan jeg simpelthen ikke få armene ned over. Min hud har virkelig været tør (og kedelig) efter min graviditet, og efter et bad eller en håndvask udtørrer den fuldstændig. Denne væske fra Karmameju går simpelthen ind og genopbygger den naturlige (og beskyttende) barriere efter kontakt med vand. Den er fantastisk, og kan bruges som der første efter badet, ansigtsrens eller håndvask.

Rituals // Happy Foaming Shower Gel. Jeg har altid elsket duftende shower-gels, da jeg synes det giver en skøn følelse af friskhed. Denne shower-gel fra Rituals renser og fugter kroppen samtidig med at den søde duft af appelsin skaber friskhed, varme og energi. Den er simpelthen så lækker, og jeg er især vild med duften.

GOSH // Growth Serum. Jeg blev simpelthen så lykkelig, da jeg opdagede dette produkt i min forkælelses-boks. Jeg bruger all-day every-day kunstige vipper, da jeg simpelthen føler at min makeup-look mangler noget uden. Jeg glæder mig utrolig meget til at teste denne vippe serum fra GOSH, da jeg allerede har hørt en masse positive tilbagemeldinger på netop denne serum. Den går ind og plejer, styrker og forlænger dine naturlige vipper samtidig med at den giver fylde. Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Den skal påføres langs vippekanten om aftenen, så den kan virke natten over.

REN Clean Skincare // Evercalm Global Protection Day Cream. Min hud (som jeg efterhånden har snakket en del om) har siden min graviditet været utrolig tør og kedelig. Derfor blev jeg utrolig glad, da jeg opdagede denne dagcreme. Den er nemlig rig på antioxidanter og indeholder både havtornsbærolie, solbærfrøolie og kamilleolie der alle tre er kendt for deres plejende og fugtgivende egenskaber. Jeg har kun brugt den et par dage, men synes den virker utrolig lækker. Jeg bruger den ovenpå min serum og under min makeup hvilket har fungeret super optimalt.

Sandstone Scandinavia // Mascara Intense. Som jeg tidligere har nævnt bruger jeg altid kunstige vipper, da jeg simpelthen føler at de fuldender mit makeup-look. Jeg har altid haft meget sensitive øjne, og har i den forbindelse ikke brudt mig om at have mascara på. Jeg har dog besluttet, at jeg vil give denne fra Sandstone Scandinavia et forsøg da den er fri for parabener og parfume samtidig med at den indeholder både A, C og E-vitamin. Den skulle holde formen i op til 12 timer, hvilke jeg glæder mig til at teste.

Rodial // Dragon's Blood Cleansing Water. Kæmpe yes-yes-yes da jeg så denne cleansing water fra Rodial. Jeg lærte mærket at kende i en af mine første Goodieboxe, og det har været blandt mine favorit-mærker lige siden. Denne cleansing water fjerner makeup og snavs og bekæmper samtidig tør hud. Jeg glæder mig utrolig meget til at teste den, og håber den lever op til forventningerne.

Synes godt om

Kommentarer