Event med Goodiebox

Reklame for Goodiebox

Hello there.

I lørdags deltog jeg i det skønneste arrangement sammen med Goodiebox. Jeg var i forbindelse med vores samarbejde inviteret til fejring af deres boks nummer 100, og havde fået lov til at invitere min veninde Christina med. Vi havde en rigtig hyggelig dag med massere af bobler, selvforkælelse og snak om skønhed. Jeg mødte de søde piger (og drenge) bag Goodiebox, og det var så fantastisk at give et kram til dem man efterhånden har haft kontakt med i næsten et år. Jeg er utrolig stolt af at være ambassadør for Goodiebox, og jeg værdsætter virkelig vores samarbejde. De havde skabt de fineste rammer med hvide balloner, all-you-can-drink hele dagen og den skønneste underholdning. Da vi tog hjem måtte vi få en Goodiebox med hjem, og den var proppet med skønne produkter. Selvom boksen blot var en gave til eventet og derfor ikke bliver solgt synes jeg alligevel at jeg vil gennemgå de forskellige produkter med jer. Jeg har nemlig fundet en masse nye favoritter som jeg synes i skal have at se.

Masque Me Up // Bubbling sheet mask. Jeg har tidligere haft fornøjelsen af, at teste denne skønne maske fra Masque Me Up. Jeg har en kæmpe kærlighed til ansigtsmasker, og denne er virkelig skøn. Den renser i dybden, løsner makeup og efterlader huden opfrisket og blød.

Lee Stafford // Shine Spray. Jeg har endnu ikke testet denne (forhåbentlig skønne) shine spray fra Lee Stafford, men jeg krydser fingre for at den bliver en af mine nye favoritter. Da jeg stadig arbejdede i frisørfaget brugte jeg shine spray til friseringer og jeg vil derfor teste den når jeg inden længe skal til bryllup hos et vennepar.

Nail Sinc // Nail-polish. En rød neglelak er altid et must-have i samlingen af neglelakker hvis man spørg mig. Jeg har tidligere testet en lignende neglelak fra dette mærke, og de holder virkelig godt. Farven hedder Beaufort Street og er utrolig smuk. Den kan anbefales hvis man ikke ønsker et klassisk rødt look på neglene.

Dennis Knudsen // Hair Spray. Jeg har tidligere testet denne hårlak fra Dennis Knudsen, og den er simpelthen så god. Den har et super godt hold samtidig med at den kan tages med i tasken uden at fylde for meget.

Vichy // Deodorant. Jeg elsker når min deodorant er neutral i duften, og det er denne fra Vichy. Den er lille hvilket betyder, at man nemt kan have den med på farten, hvilket er utrolig skønt hvis man har en lang (og travl) arbejdsdag med mange møder.

Max Factor // Masterpiece Max Mascara. Denne mascara minder mig om mine unge teenage år, da det var en af mine allerførste mascara i samlingen. Den er virkelig fantastisk, og budgetvenlig. Den findes også i vandfast hvis man foretrækker dette.

Laritzy // Lip Stix. Jeg har tidligere testet en lignende læbeblyant fra Laritzy og deres produkter er simpelthen fantastiske. Denne mørkerøde farve er perfekt til efteråret og vinteren med en rød læbestift udover. Den er så smuk, og samtidig let at påføre.

Luxie // Makeup brush. Jeg har allerede denne børste, men da jeg bruger den hver eneste dag er det egentlig skønt at have en ekstra på lager. Den er så fantastisk, og sørger for at din highlighter ligger spot-on.

Emite Make Up // Active Eye Light. Dette er den skønneste øjencreme der øjeblikkeligt lysner under øjnene, hvilket har resulteret i, at jeg ikke har brugt concealer siden i lørdags. Den frisker op under øjnene, og virker samtidig kølende og plejende. Dette er uden tvivl en af mine nye favoritter i min beauty-samling.

Tromborg // Øjenskygge. Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker at arbejde med forskellige øjenskygger og denne fra Tromborg er simpelthen så smuk. Farven hedder Grace og har den smukkeste lilla farve med en smule shine. Jeg er i fuld gang med at skabe et lilla øjen-look som jeg (forhåbentlig snart) vil vise jer.

Teeez // Øjenskygge. Endnu en smuk øjenskygge og endda i den fineste emballage. Farven "Blueberry Dream" passer helt perfekt til den smukke lilla-blå farve. Den er utrolig intens, og jeg glæder mig til at lege med endnu et anderledes (og udfordrende) look.

Comme Deux // Powernap Face Mask. Jeg har fornylig selv købt en masse skønne ansigtsprodukter fra Comme Deux, og jeg blev simpelthen så glad da jeg så denne i min Goodiebox, da jeg allerede havde besluttet at jeg også måtte eje den. Den er simpelthen så fugtgivende og plejende, og passer perfekt til en tør / kombineret hud. Jeg er så glad for den allerede, og den har fugtet min hud efter blot en enkel gang.

Synes godt om

Kommentarer