FEM EFTERÅRS MUST HAVES

Shop here: //1. Faux fur from Neo Noir (here ) //2. Pullover from Ganni (here ) //3. Bag from Saint Laurent (here ) //4. Skirt from Zara (here ) //5. Overknee boots from Nelly (here )

Hey girls! Først og fremmest TAK for jeres søde kommentarer og respons på mit første personlige indlæg her på bloggen. Hvis i ikke har læst det endnu, kan i læse det lige her! Jeg har i dag samlet fem must haves her til efteråret. I hvertfald hvis i spørger mig. Jeg var så heldig at få jakken fra Neo Noir i julegave sidste år. Dog i den korte model, og se lige den lange. Virkelig fantastisk jakke, og fantastisk alternativ indtil jeg får investeret i en rigtig pels. Jeg er virkelig forelsket i strikken fra Ganni. Selve modellen er virkelig lækker og det samme er farven. Den er helt perfekt nu hvor vi går de køligere tider i møde. Jeg synes det er så fedt at se alle de farver som er in her til efteråret. Det grå og kedelige vejr bliver da bare lidt sjovere med en lækker strik i lilla, gul eller rød. Jeg er fan! Tasken fra Yves Saint Laurent er simpelthen så smuk, og jeg håber at den en skønne dag bliver min. Derudover er jeg også ret vild med nederdelen fra Zara og de cool overknee boots fra Nelly. Jeg købte sidste sæson et par overknee boots i Bianco. Disse er dog med en smuk hæl, hvilket jeg ønsker mig til pænere brug. Hvad kan i ikke undvære her i efteråret? Let me know. Jeg er startet i skole igen, og prøverne er allerede igang. Nu vil jeg nyde aftenen hjemme sammen med min kæreste. Ha' en dejlig tirsdag aften. Kram fra S.

Synes godt om

Kommentarer

Pernille Kit Larsen ,
Lækker tøj ..Og jeg selv personligt elsker de farver 😊
seventyone.dk
sarahlykke
sarahlykke,
Det er super dejligt at høre! ⭐️🌸🤗
nouw.com/sarahlykke
sarahlykke
sarahlykke,
Det er så dejligt at høre! Er også virkelig vild med jakken. Den korte model har jeg være så glad for, så den kan varmt anbefales 👌🏼🤗
nouw.com/sarahlykke