Get ready to glow

Reklame for Goodiebox Crush

Hello there.

Jeg har efterhånden haft fornøjelsen af, at modtage månedens Goodiebox en del måneder hvilket jeg er utrolig glad og taknemmelig for. Jeg er virkelig begejstret for denne abonnements-løsning da jeg efterhånden har tendens til at glemme mig selv i blandt baby-gylp og lorte-bleer. Selvom jeg virkelig nyder min efterhånden knap så nye titel som mor er det utrolig vigtigt for mig, at pleje mine beauty-rutiner i form af hårkur, ansigtsmaske eller en helt naturlig dagmakeup der får en (meget træt) mor til at shine selv med mørke render under øjnene. Jeg nyder at bruge mange timer i spa-afdelingen (læs: på badeværelset) og det er ofte her jeg bruger min alene-tid. Hver tredje måned får jeg dobbelt-op på selvforkælelse leveret direkte til døren, og det er simpelthen så fantastisk. Det er nemlig muligt at modtage en crush-boks hver tredje måned, hvor indholdet består af et lækkert makeup-look. Det koster 129,- hver tredje måned og kun 99,- hvis man i forvejen er medlem af Goodiebox. Den giver anledning til at lege med forskellige makeup-look og så kan jeg afsløre at man hurtigt får nogle favoritter man efterfølgende ikke kan undvære i sin beauty-samling. I kan bestille jeres crush-boks lige her og læse meget mere om det skønne (og inspirerende) beauty-univers.

Paese // Kashmir Eyeshadow. Jeg er egentlig til mest til naturlige toner i form af beige, bronze og den slags når vi snakker øjenskygge. Jeg er dog blevet bedre til at eksperimentere med farver. Denne lyserøde øjenskygge kan bygges op lag for lag hvilket giver rig mulighed for at gøre den mere eller mindre pigmenteret. Jeg brugte den fornylig sammen med min almindelige brune øjenskygge og det så simpelthen så godt ud.

The Body Shop // Shimmer Waves. Jeg elsker virkelig paletter da det lægger op til kreativitet. Denne palette kan bruges på mange forskellige måder, og det er derfor kun fantasien ser sætter grænser. Den er ikke særlig pigmenteret efter min mening, hvilket betyder at der skal en del produkt på før man kan fornemme effekten.

Doucce // Ultra Precision Eyeliner. Jeg ejer ikke en eyeliner i min beauty-samling da jeg ligesom neglelak ikke besidder de skills der skal til for at skabe et lækkert og skarpt look. Jeg har dog alligevel givet denne et forsøg, og jeg synes egentlig den gjorde det temmelig godt. Den er nem at bruge, og kan samtidig blendes ud efterfølgende for at mere blødt øjen-look.

Clinique // Dramatically Different Lipstick. Jeg var virkelig spændt på at afprøve denne læbestift fra Clinique da beskrivelsen nærmest lyder too good to be true. Den skaber en form for 3D-effekt på læberne der giver den skønneste volume. Jeg er ikke så begejstret for farven, da jeg aldrig skruer op for farver på mine læber. Men den er super smuk, og giver forårsfornemmelser. Måske jeg skulle give den en chance? Selve produktet er uden tvivl et must-have i beauty-samlingen.

Synes godt om

Kommentarer