Girl boss

Reklame for Goodiebox

Hello there.
En af mine yndlings tidspunkter hver eneste måned, er blandt andet når jeg vågner om morgenen, og månedens Goodiebox står udenfor døren. Jeg er simpelthen så vild med konceptet, da det både giver mulighed for at teste en masse nye produkter som man ikke vidste, at man ikke kunne leve uden, og så er det samtidig bare fantastisk at få selvforkælelse leveret direkte til døren hver eneste måned. Denne måneds boks har fokus på kvinder, hvilket overskriften i den grad også bærer præg af. Boksen indeholder nemlig produkter fra brands, der alle er grundlagt af skønne og inspirerende kvinder. Husk at i kan bestille jeres egen boks lige her, for kun 169 kroner om måneden.

Pudderdåserne // Alt i en creme. Denne creme glæder jeg mig virkelig til at teste. Det er nemlig de to seje piger, Helene og Katja, der står bag Danmarks største skønhedsblog, der siden 2014 har udviklet deres helt egen hudplejeserie. Cremen kan bruges både til ansigtet og kroppen, hvilket jeg ser som en stor fordel, da det sommetider kan være rart ikke at skulle medbringe et hav af forskellige produkter. Cremen virker både plejende, beskyttende og beroligende.

Radial // Dragon's Blood Sculpting Gel. Bag Radial er entreprenøren Maria Hatzistefanis, der siden 1999 har skabt produkter der skulle skabe resultater og bekæmpe hudproblemer hos kvinder. Jeg kendte overraskende nok ikke brandet før, og kan slet ikke vente med at teste denne Gel. Jeg har kun prøvet den på i morges, og der virkede den utrolig lækker. Den kan bruges morgen og aften på nyrenset hud, og booster hudens volume og fylde, samtidig med at den beskytter mod miljøskader.

Masque Me Up // Foot Mask Socks. I aften skal jeg uden tvivl afprøve denne fod maske, da den simpelthen lyder så lækker. Bag brandet er Elsemarie der efterhånden har taget hele Danmark (og nok snart resten af verden) med storm i form af produkter der kombinerer effektiv hudpleje og naturlige ingredienser. Masken skal kun sidde på i 20 minutter, hvilket er utrolig passende når man alligevel slår benene op foran fjernsynet om aftenen.

Ilse Jacobsen // Sea Buckthorn Eye Cream. Hvis i spørger mig, er vores alle sammens Ilse Jacobsen indbegrebet af girlboss. Hun kan så meget mere end at lave gummistøvler, og selvom disse er møg hamrende fashionable, består hele hendes univers nu både af kurbad, tøj og beauty. Hvor sejt er det ikke lige? Denne Eye Cream er både nærende og plejende, og regulere hudens fugtbalance og reducerede hævede øjne. Jeg er sikker på, at denne bliver blandt mine favoritter når vores lille lady boss melder sin ankomst.

Tromborg // Nail Polish. Marianne Tromborg har fokus på moderne værdier, livsstil, æstetik og skønhed. I følge Marianne skal det være let og ikke mindst overskueligt at se godt ud på ingen tid, og dét lyder helt fantastisk hvis i spørger mig. Beauty behøver nemlig ikke at tage lang tid, så længe man benytter nogle gode og brugbare produkter i ens hverdag. Neglelakken er simpelthen så smuk, og jeg glæder mig til at bruge den i efteråret for at give mine negle lidt kulør og kant.

Synes godt om

Kommentarer

KerinTobanelli
KerinTobanelli,
Smukke billeder! <3
nouw.com/kerintobanelli
sarahlykke
sarahlykke,
Tusinde tak <3
nouw.com/sarahlykke
johanneappel
johanneappel,
Sikke en smuk buket blomster!
nouw.com/johanneappel
sarahlykke
sarahlykke,
Tak! De er så fine 💗🙌🏼
nouw.com/sarahlykke