Go with the glow

Reklame for Goodiebox
Indeholder reklamelinks markeret med *

Bliv medlem og modtag din egen boks fyldt med selvforkælelse hver eneste måned.
Du kan tilmelde dig lige her.*

Hello there.
Der findes intet bedre end at forkæle sig selv (og sine nærmeste) i en travl, kold og til tider grå hverdag. Vinterkulden har for alvor meldt sin ankomst, og det samme har alle de festlige invitationer til julefrokoster og andre skønne arrangementer der ofte fylder kalenderen. Jeg ender ofte med at have tøj-krise fem minutter før vi skal ud af døren, og det samme gælder makeuppen da jeg ofte kaster mig ud i en ny (og anderledes) farve eller teknik når jeg bruger en halv dag på badeværelset før årets julefrokost. Jeg burde efterhånden have lært, at man blot skal go with the glow og finde sin indre glød og skønhed frem. Denne måneds Goodiebox indeholder de skønneste produkter der hjælper dig i mål inden alle de hyggelige (og festlige) jule arrangementer som den søde juletid ofte byder på. Du kan tilmelde dig lige her* for kun 169,- og jeg garanterer dig for, at du ikke bliver skuffet. Lad os go with the glow sammen med Goodiebox, og skabe nogle festlige minder med vores nærmeste.

Model Co // Bullet Lipstick. En rød læbestift er næsten et must-have i skønheds-samlingen, og denne fra Model Co er simpelthen så nem at påføre og smuk i farven. Jeg har efterhånden testet en del af deres produkter, og de har endnu ikke skuffet mig.

Furr // Faux Mink Lashes. Jeg har brugt kunstige vipper lige siden gymnasie-tiden, og jeg elsker at teste forskellige mærker. Der er nemlig stor forskel på kvaliteten fra mærke til mærke. Jeg synes disse er super lækre (og fluffy) og giver den perfekte kombination af fylde og længde.

Carven // Dans Ma Bulle Eau De Parfum. Jeg er simpelthen så kræsen når det omhandler dufte, og derfor har jeg været spændt på at teste denne fra Carven. Jeg elsker duften af blomster, og denne minder utrolig meget om friske blomster. Jeg er fan!

Rabens Saloner // Scrunchie. En hår-elastik kan man altid bruge, og jeg er pjattet med det fine udtryk som denne har. Den kan pifte en kedelig mandags-hestehale op med dens fluffy form og fine print af blomster.

De_Cure // Instant Correcting Serum. Da jeg læste at denne serum er fugtgivende og samtidig virker som anti-aging var jeg solgt. Selvom jeg er i midt tyverne, tænker jeg meget på at beskytte min hud på bedste vis. Den mindsker fine linjer og rynker. Den er simpelthen så lækker, og er uden tvivl en af denne måneds favoritter.

Rituals // Velvety Smooth Cleansing Foam. Jeg KNUS elsker alle de skønne produkter fra Rituals, og denne er ingen undtagelse. Sjældent har det været lettere, at rense sin hud efter en lang dag på arbejdet (eller en festlig aften i byen) og den efterlader huden blød og lækker. Kæmpe anbefaling herfra.

Synes godt om

Kommentarer