Gratis baby pakker

Hello there.
Der findes et hav af tilbud til nybagte forældre, og det gælder virkelig om at holde tungen lige i munden, inden man lader sig friste af baby butikkernes mange basale tilbud. Der er selvfølgelig alle de store ting som seng, barnevogn, autostol m.m. som man som baby-ejere skal ud og investere i. Jeg tænker faktisk at lave et seperat indlæg omkring vores store indkøb, hvor jeg fortæller hvorfor vi netop har valgt som vi har. Det er meget individuelt, men måske i kan bruge det til inspiration. Nej, det jeg faktisk har synes har været det sværeste at finde hoved og hale i, er alle de små ting. Jeg skal ærligt indrømme at jeg aldrig har været lad-mig-da-lige-skifte-den-ble-typen, og derfor har jeg heller ingen idé om hvad jeg skal vælge når jeg står nede i supermarkedet og skal vælge én ud af hundrede ble varianter. Det samme gælder bodylotion, babyolier, zinksalver, sutter, hagesmækker and you name it. Shit vi har meget vi skal sætte os ind i. Som om det ikke er nok at man de første uger skal analysere babys lort for at sikre den er normal. Heldigvis har vi fået en fin lille folder med billeder, så vi slet ikke er i tvivl. Jeg skal naturligvis nok undlade at dele billeder herinde, da i risikere at få morgenkaffen galt i halsen. Jeg troede det var en skrøne når folk snakkede om remoulade i forbindelse med babys afføring. Fun fact: Det er ikke en joke. Nå, men nu til det som indlægget her faktisk skal handle om. Baby pakker, som kan afhentes kvit og frit med et hav af forskellige produkter, der giver os grønne forældre mulighed for at afprøve og teste de forskellige typer af produkter der findes på markedet. Jeg er faktisk overrasket over hvor meget vi har fået hos de forskellige butikker, og er dybt taknemmelig over at have den mulighed når man er kommende baby-ejer.

Fakta. Babypakken fra Fakta indeholde blandt andet sut, bleer, pudsleunderlag, zink salve og meget mere. Det var faktisk den første babypakke vi hentede, og jeg husker tydeligt vores begejstring da vi åbnede den. Du kan tilmelde dig babypakken lige her. Man får tilsendt en SMS som skal fremvises i den lokale Fakta når man henter den.

Super Brugsen. Babypakken fra Super Brugsen henvender sig både til mor og barn. Virkelig betænksomt. Der er mulighed for at teste nogle af deres egne allergivenlige produkter. Babypakken kan bestilles lige her.

Lidl. Den her babypakke overraskede mig virkelig. Her fik vi bleer, produkter og vådservietter fra Lidls eget mærke, og så fik vi en fin bodystocking i økologisk bomuld. Du kan tilmelde dig babypakken lige her. Du modtager en email som skal fremvises når du afhenter din babypakke i din lokale Lidl butik.

Rema 1000. Hos Rema 1000 får du mulighed for at teste deres egne produkter i form af bleer, vådservietter, vaskeklude, en sut og en lille fin bamse. Nogle virkelig fine produkter, som giver en fantastisk start. Iøvrigt har Rema 1000 ry for at have nogle virkelig gode og budgetvenlige bleer. Det glæder jeg mig selv til at teste. Du kan tilmelde dig babypakken lige her. Der udleveres en babypakke pr. barn og den kan afhentes i din lokale Rema 1000.

Baby Sam. Det her er den vildeste babypakke. Hos Baby Sam får du en såkaldt Baby Box til en værdi af 599,- der indeholder bleer, sut, blespand, gavekort m.m. Du kan tilmelde dig lige her. Når formularen er udfyldt får du en mail der skal fremvises i din lokale Baby Sam. Pakken kan afhentes fra 3 mdr før termin til 3 mdr efter.

Name it. Babypakken fra Name It var simpelthen et hit. Her får du en gratis overraskelse til en værdi af 300,- fra Name It's eget mærke. Jeg kan afsløre at pakken er blød og kan bruges til både drenge og piger. Du kan tilmelde dig lige her.

Matas. Hvis du allerede er medlem af Club Matas, og nu er gravid kan du nemt og gratis blive medlem af Club Matas Baby. Du skal blot logge ind og sætte kryds i fluebenet der fortæller at du er gravid. Herefter kan du afhente en babypakke. Indholdet kan variere en smule, men jeg fik nogle rigtig lækre produkter til at forkæle mig selv med før og efter fødslen. En super dejlig pakke at få. Du kan tilmelde dig lige her.

Føtex. Hos Føtex har du mulighed for at tilmelde dig Føtex for de små, der er et nyhedsbrev der indeholder brugbare råd der omhandler barnet, og samtidig får du oplyst når der er tilbud på alt ligefra vaskepulver til flyverdragter. Hvis man har børn op til tre års alderen får man en velkomstgave, og hvis man er gravid når man tilmelder sig får man en babypakke der blandt andet indeholde bleer og andre plejeprodukter til baby. Du kan tilmelde dig lige her.

Ønskebørn. Babypakken fra Ønskebørn var virkelig også et hit. Den indeholder blandt andet en hagesmæk fra mærket Sebra, tallerken, gavekort, sutteklud, sut, sutteflaske m.m. Nogle meget brugbare ting, som også kan bruges af både piger og drenge. I kan tilmelde jer babypakken lige her.

Jeg håber at i kunne bruge indlægget her til lidt inspiration, og til at få et bedre overblik over de forskellige babypakker der kan afhentes rundt omkring. Det er faktisk meget hyggeligt at bruge en eftermiddag på at cruise rundt og indsamle gratis baby-grej. Det skal lige siges at der også findes andre muligheder i form af bogklubber m.m. men dette var altså de tilbud der er gratis og som vi har valgt at benytte os af. Kram fra S.

Synes godt om

Kommentarer