Gyldne øjeblikke

Nogle gyldne øjeblikke fra min Instagram den seneste tid

Hello there.
Det er efterhånden ingen hemmelighed, at jeg har en stor kærlighed til lyse nuancer. Det afspejler sig ganske tydeligt gennem mine (efterhånden mange) billeder på Instagram. Selvom jeg ofte (læs: altid) skriver en lille tekst til mine billeder derinde synes jeg alligevel det kunne være hyggeligt at dele nogle af historierne bag billederne med jer. Jeg vil derfor dele et lille udpluk af mine yndlings gyldne øjeblikke med jer nedenfor.

Mor og datter. En ubeskrivelig kærlighed, ingen nogensinde vil kunne forstå med mindre man selv har oplevet det. Jeg har altid haft et utrolig tæt forhold til min egen mor, og det samme ønsker jeg for alt i verden til min lille datter. Kamerarullen var fuldstændig proppet efter at have taget dette (og tusinde andre) billeder af mor og datter. Det var en smule udfordrende at få kjolen til at sidde pænt, men det lykkes efter (mange) forsøg og jeg er fuldstændig pjattet med resultatet.

Vores Nora. Dette billede blev taget efter følgende sætning “ej hvor er hun sød i det tøj - jeg er nødt til at tage et billede” og det blev simpelthen så fint. Verdens dejligste lille mus altså.

Baby-garderoben. Jeg har vist jer ovenstående billede herinde, men da jeg har en svaghed for blomster-print og søde nuancer blev jeg nødt til at dele det med jer endnu engang. Et af mine favorit-mærker til vores lille pige er det svenske børnetøjsmærke Newbie der både har en fantastisk kvalitet og er budget-venligt. Er det ikke fint?

En lille smykke-samling. Jeg elsker glimtende smykker, og et af mine favorit-mærker er Joseph Copenhagen der forhandler de fineste smykker til overkommelige priser. Der er hverken sparet på kvalitet eller detaljer, og det er jeg helt pjattet med. Jeg har netop tilføjet Luca-ringen til min lille samling.

Nora og Bobo. I sommerferien havde vi besøg af min storebror og svigerinde. De bor til daglig i Bruxelles, og derfor nyder vi virkelig når de er hjemme. Nora fik den sødeste sommer-ferie gave og hun har nærmest ikke sluppet den siden. Vi kalder den Bobo selvom de i min egen barndom hed Bølle. Den er simpelthen så sød, og de er vidst temmelig glade for hinanden allerede.

Nogle af mine favoritter. Jeg har sommetider en lille udskiftning i mine favoritter, og da solen var gået på sensommer-ferie valgte jeg at forelske mig i ovenstående tanning drops. De er fantastiske og giver en naturlig glød. Perlehalskæden er et arvestykke og den fine mink elastik købte jeg på Det Fynske Dyreskue tidligere på året.

Baby-sele-bukser. En af mine andre favoritter til baby-garderoben er sele-bukser og disse lilla banditter er fra Zara Kids. De er så søde og lette i materialet. Skønne til sommervejret og samtidig fine med en stik udover. Fun fact: Vidste i, at Nora først begyndte at bruge sut da hun fyldte 8 måneder? Haha. Nu elsker hun den.

Beauty favoritter. Jeg købte fornylig nogle nye skønhedsprodukter fra Comme Deux. Sjældent har jeg oplevet min hud så blød og lækker. Jeg har efterhånden testet en del af deres produkter og jeg er endnu (7-9-13) ikke blevet skuffet. Kæmpe anbefaling herfra.

Middag hos Stella Maris. De skønneste omgivelser, den lækreste mad og det bedste selskab. Her fejrede vi nemlig min søde mands 25 års fødselsdag med smørrebrød og fynsk øl på bedste vis. Vi havde den dejligste dag, min lille familie og jeg.

Den fineste sommerkjole. Endnu en sommer-favorit i baby-gardoben. Og den fine blomstrede sag er også fra Zara Kids. De laver de sødeste ting til de små (og store) og jeg er pjattet med at det hele er billigt og lækkert i kvaliteten på en og samme tid.

Fødselsdag. Endnu et fødselsdagsbillede af min skønne mand. Jeg er helt pjattet med det billede. Han er min soulmate og jeg elsker ham højere end ord kan beskrive.

Charmetrolden. Hun er simpelthen så dejlig i de bukser. Kender i følelsen af, at man ikke kan stoppe med at kigge på billeder fra skønne stunder? Sådan har jeg det så ofte. Også selvom det er de samme billeder jeg kigger igennem igen og igen.

Synes godt om

Kommentarer