Hello Orlando

Hello there. Yesterday we arrived to Orlando after a long travel. Finally we’re here, and I really love this place. As you know, it’s my first time out of Europe, and now I understand why people love America. The nature is so beautiful, people are absolutely amazing and the weather is much better than home in Denmark. Today we had spend our day in a big shopping outlet, and we have had a really great day. I can’t wait to show you all my new things. Tomorrow we’re going to the ship, and I promise that I will try to update the blog as much as I can. Enjoy your day! Hugs from S.

// Hej med jer. I går ankom vi til Orlando efter en lang rejse. Endelig er vi fremme og jeg er virkelig vild med området. Som i allerede ved, er det første gang jeg er udenfor Europa, og nu forstår jeg virkelig hvorfor folk er så vild med America. Naturen er så smuk, folk er virkelig søde og vejret er meget bedre end i Danmark. I dag har vi shoppet i et stort outlet, og vi har haft en virkelig dejlig dag. Jeg glæder mig sådan til at vise jer alt det jeg har købt. I morgen skal vi ombord på skibet, og jeg skal nok forsøge at opdatere herinde så meget jeg kan. I ønskes en dejlig dag. Kram fra S.

Synes godt om

Kommentarer

Anne-Mette Højbjerg,

Åhhh hvor ser der bare skønt ud! Er røv misundelig. Jeg vil også gerne ud og rejse lidt i verden. 😋 Ha' en fantastisk tur!

- Anne-Mette Højbjerg - www.giz-blog.dk

www.giz-blog.dk
MathildeElisabet
MathildeElisabet,

Jeg har selv været o Orlando og alt er simpelthen så lækkert! Nyd det også håber jeg du får en mega god tur 😊

nouw.com/mathildeelisabet