Hudpleje til efteråret

Reklame for Goodiebox

Hello there.
Jeg har simpelthen glædet mig helt vildt til at dele denne måneds Goodiebox med jer. Sommetider har man nogle favoritter i sin samling af skønhedsprodukter som man bruger hele året rundt, men det kan være en rigtig god idé at skifte en smule ud når årstiderne skifter. Vejret har nemlig en rigtig stor indflydelse på vores hud, hår og negle. Denne måneds Goodiebox sætter fokus på det smukke efterår, som endelig har meldt sin ankomst. Det er blevet tid til at skabe nogle nye rutiner i hverdagen, og dette gælder naturligvis også vores hudpleje-rutiner. Der findes intet bedre end at byde det kolde efterår og de mørke morgener velkommen med et selvforkælelses-boost. Det er efterhånden ingen hemmelighed, at selvforkælelse (for ej at forglemme mig-tid i spa-afdelingen) bliver prioriteret utrolig højt hjemme hos mig. Det er nemlig min måde, at komme ned i gear og lade batterierne op. Dette gør mig både til en bedre kone (det lyder så gammelt), en bedre mor og en bedre udgave af mig selv. Er du klar til nye rutiner i efteråret? Goodiebox giver dig den bedste start på et plejende boost til de kommende (kolde) måneder, og for kun 169,- kan du blive medlem og modtage din egen selvforkælelses-boks hver eneste måned. Jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde det. Få en månedlig Goodiebox fyldt med selvforkælelse lige her.

AfterSpa // Magic Makeup Remover. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle blive glad for en vaskeklud. Kombinationen af det ultrabløde materiale (polyester) samt det skønne navn på produktet solgte det til mig før jeg overhovedet havde taget den i brug. Det er virkelig en behagelig måde, at fjerne sin makeup på - og så er det også temmelig miljøbevidst fremfor at smide tusindvis af vatrondeller i skraldespanden hver eneste dag.

Essentials by Goodiebox // Face Mist. Jeg elsker-elsker-elsker når mine skønhedsprodukter har mere en end funktion. Denne face mist fungere nemlig både afkølende i den varme sommerhede og fugtgivende om efteråret der ofte byder på kølige temperature samt en tør luft. Den er virkelig skøn og virker samtidig opfriskende. Jeg bruger den ofte inden jeg sender mini-chefen i vuggestue da den får mig til at føle mig mere frisk end jeg i virkeligheden er.

Miqura // Lip Mask. Man skulle næsten tro, at jeg selv havde sammensat denne måneds selvforkælelses-boks fra Goodiebox. Jeg glemmer ofte at pleje min læber, og efter en solrig sommer er det på tide at give læberne et efterårs-boost. Masken indeholder kollagen der hjælper læberne med at gendanne elasticitet samtidig med at jojoba (skønneste navn) både plejer og blødgør dem. Man skal blot lade masken sidde i 15 minutter og så er man kysseklar. Jeg har efterhånden testet en del masker fra Miqura og de er simpelthen så effektive og lækre.

Figs & Rouge // Wonder Love Charm Elixir. Jeg nåede allerede at blive begejstret for denne funklende elixir da jeg så den smukke (og meget lyserøde) emballage. Denne elixir skaber nemlig fornyet energi til huden ved brug af 3-6 dråber på afrenset hud. Den indeholder vitaminerne A, C og E. Ønsker man endnu mere effekt anbefaler de at komme et par ekstra dråber på kindbenene hvilket giver den fineste glød til ansigtet.

Æther // Xtræm Eau de Parfum. Jeg har aldrig været den helt store tilhænger af parfume, da jeg ofte ender med at have en dum hovedpine hængende resten af dagen. Denne naturlige (og varme) duft fra Æther er dog virkelig skøn. Måske skyldes det, at den er unisex og derfor kan bruges af både mænd og kvinder? Man kan bruge den alene eller blande den med en af sine andre favoritter i parfume-samlingen og jeg kan allerede nu afsløre, at jeg har haft succes med begge kombinationer.

Synes godt om

Kommentarer