Hudpleje uden parfume

Reklame for Billigvoks.dk
Indeholder reklamelinks markeret med *

Hello there.
Jeg har simpelthen glædet mig helt vildt, til at dele disse skønne produkter med jer. De fleste skønheds-entusiaster kender Pudderdåserne og endnu bedre deres skønne parfumefrie serie af hudpleje produkter. Jeg har fået lov til at teste tre af deres produkter, og jeg kan næsten ikke sætte ord på min begejstring. Alle produkterne kan købes hos Billigvoks lige her* og i hele uge 48 (den 24. november - 1. december) kan i spare -20% på alle produkterne. Produkterne kan bruges på kroppen og i ansigtet og er fremstillet så de genskaber hudens naturlige glød. Jeg har sjældent oplevet så effektive produkter, og jeg glæder mig til at gå i dybden med dem nedenfor.

T-Zone Peeling // Parfumefri peeling til uren hud. Jeg vil egentlig ikke betegne min hud som uren. Jeg har altid været utrolig heldig med min hud (7-9-13) men alligevel har jeg nogle små skavanker hist og her der skyldes andre årsager. Jeg har en stor kærlighed til masker, peelinger og andre hudpleje produkter der renser i dybden. Jeg elsker fornemmelsen af, at produkterne virker på mig - og den følelse har jeg med denne peeling fra Pudderdåserne. Den renser i dybden og fjerner både urenheder og afhjælper forstørrede porrer. Og ved i hvad? Den virker udglattende og skal (hold nu fast) ikke skylles af. Jeg har haft nogle små (og meget irriterende) urenheder i min t-zone grundet alt for mange stressende to do lister, og denne har været min bedste ven gennem en travl periode. Den renser mildt (men meget effektivt) og jeg kan varmt anbefale jer, at afprøve denne peeling hvis i søger en god en af slagsen. Den kan købes hos Billigvoks lige her*.

Alt i en Hyaluronsyre // Parfumefri anti-age serum. Nu er det jo ikke fordi jeg betegner mig selv som værende gammel, men jeg må dog alligevel erkende at jeg er nærmere de 30 end de 20 og det betyder, at jeg allerede nu vil forsøge at holde min hud ung og smuk længe. Dette er en udglattende (og det er den bare) serum der genopretter hudens fugtbalance, holder den smidig og har en anti-age virkning. Jeg kan mærke, at min hud (som ofte har tendens til at udtørre) føles meget mere elastisk og smidig end før jeg brugte denne serum. Min hud er længere tid om at udtørre end tidligere, og da jeg ikke har ændret andre vaner i min hudpleje serie end disse tre produkter, er jeg sikker på, at denne har haft en stor (og meget positiv) effekt på min hud. Den kan købes hos Billigvoks lige her*.

Alt i en Makeup-fjerner // Både til ansigt og øjne. De af jer der efterhånden har fulgt mig længe ved, at jeg hader at fjerne makeup om aftenen. Jeg gør det naturligvis fordi, at jeg ønsker at bevare min hud smuk og ren - men det er nummer et på min hade-liste over aften-rutiner. Dette er grunden til at jeg netop valgte denne makeup fjerner fra Pudderdåserne i denne test-runde for Billigvoks, da jeg egentlig var sikker på, at denne (ligesom alle andre makeup fjernere) ikke kunne leve op til mine krav. Grunden til, at jeg ikke bryder mig om at fjerne makeup er mest fordi jeg synes det svier og føles generende i øjnene. Denne er parfumefri (no surprice) og uden alkohol - og jeg må bøje mig i støvet. Det er for første gang nogensinde lykkes mig, at finde en makeup fjerner der ikke svier i mine øjne og udtørre min hud i ansigtet. Den fjerner effektivt din makeup (også vandfast) og har en fugtgivende virkning, hvilket jeg tydelig kan mærke efter brug. Jeg udtørre slet ikke på samme måde, som jeg plejer og det er altså en befriende følelse. Jeg har simpelthen den største optur over denne makeupfjerner, og hvis du ligesom jeg har problemer med at udtørre i ansigtet og oplever en sviende fornemmelse i øjnene, vil jeg med sikkerhed anbefale dig denne fra Pudderdåserne. Den kan købes hos Billigvoks lige her*.

Synes godt om

Kommentarer