I drømmeland med Goodiebox // Vores manglende nattesøvn

Reklame for Goodiebox
Indeholder reklamelinks markeret med *

Bestil din egen månedlige boks fyldt med selvforkælelse lige her.*

Hello there.
Hvis man følger med på min (lyserøde) instagram har man muligvis (læs: med sikkerhed) bemærket vores manglende søvn herhjemme. Mini-chefen har intet mindre end fire (plus det løse) tænder på vej, hvilket betyder skiftende feber, gråd i timevis og absolut ingen nattesøvn. Denne nat var ingen undtagelse, og efter fem timers kamp lagde vi en dyne ud på stuegulvet i håbet om, at hun kunne finde ro på dynen. Først festede vi (med Popsi og Krelle) og efterfølgende puttede vi. Min bedre halvdel forsøgte at putte Nora da hun var faldet til ro, og det resulterede i at jeg vågnede klokken 03:20 på stuegulvet med mini-chefens baby-dyne over mig. Jeg listede i seng, og vågnede heldigvis til verdens bedste fredags-redning. Min månedlige Goodiebox var leveret udenfor døren, og temaet Drømmeland er virkelig meant to be. Morgenerne føles i øjeblikket virkelig uoverskuelige, og iøvrigt havde vi glemt at købe mælk til mini-chefens havregrød. Kender i følelsen af udmattelse kombineret med glemsomhed? Nå ja, vi fik forresten også en p-bøde i går da vi begge mindede om et par omvandrende zoombie da vi var ude og handle efter at have leveret mini-chefen i vuggestuen. Denne måneds Goodiebox booster dit aftensritual (og din nattesøvn) hvilket skaber de bedste rammer for en behagelig, rolig nattesøvn der medfører til mere overskud i hverdagen. Man skulle næsten tro, at jeg selv havde sammensat denne måneds Goodiebox, og hvis du ligesom jeg trænger til lidt mere selvforkælelse (og overskud) kan du bestille din boks lige her.*

Dr Botanicals // Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Mask. Jeg behøver vel næsten ikke sige mere? Navnet på denne maske fik mig til at juble da jeg åbnede min Goodiebox tidligere i dag. Jeg har den seneste tid haft stor glæde af nat-masker og jeg er sikker på, at denne bliver min nye bedste ven. Kombinationen af granatæble og en plejende ansigtsmaske er simpelthen fantastisk, og jeg glæder mig allerede til at iføre mig min nye partner in crime i aften inden sengetid.

Masque Me Up // Foot Peeling Mask. Jeg jublede naturligvis videre da jeg opdagede denne fod maske i min Goodiebox. Jeg har nemlig testet denne maske før - og den er intet mindre end fantastisk. I aften skal jeg spise bland-selv-slik med benene oppe mens min nye fod maske forkæler mine trætte fødder.

Moshi Moshi Mind // Hair Towel. Jeg har i årevis ønsket mig et håndklæde dedikeret til mit hår. Det er simpelthen så smart når man ofte oplever tusindevis overspringshandlinger (læs: ble-skift og underholdning) før man har tid til at tørre sine lokker. Og venner? Det er lyserødt.

Polaar // Polar Night Revitalizing Cream. Jeg mangler virkelig en god natcreme, og derfor glæder jeg mig enormt meget til at teste denne. Den skulle nemlig give den fineste glød i kinderne mens du sover din skønhedssøvn (om natten) og samtidig pleje ansigtet.

Sandstone Scandinavia // Lipglace. Udover det skønneste navn (der i øvrigt minder mig om en kage med glace - mums) har denne lipglace den smukkeste (og glimtende) farve der kan redde enhver dag. Den har også en super lækker konsistens og giver noget ekstra til en kedelig og grå efterårs-dag.

The Body Shop // Rich Plum Body Butter. Jeg har en stor kærlighed til stort set alle produkter fra The Body Shop. Denne er simpelthen så fantastisk, og efterlader huden silkeblød og lækker. Den søde duft af blomme er lige en duft for mig.

Paese // Clair Brightening Concealer. Mine render under øjnene er efterhånden temmelig svære, at dække og dette betyder at jeg netop er løbet tør for min bedste ven i beauty-samlingen. Derfor er jeg så glad for denne fredags-redning der samtidig indeholder vitamin A, C og D som styrker den sarte hud omkring øjnene.

Synes godt om

Kommentarer