@SARAHLYKKEFORGAARD

Hej piger. Det er efterhånden ved at være længe siden at jeg har delt min instagram med jer! Der er den seneste tid kommet rigtig mange nye følgere til, og i skal selvfølgelig ikke snydes! I kan læse mit tidligere indlæg lige her.

Billede 1: Jeg skal senere i dag til et spændende foredrag med Kirk Rønler. Foredraget hedder "Slut fred med din krop" og er super inspirerende, især for os kvinder. Jeg har tidligere hørt foredraget og glæder mig til at genopleve det. I kan læse om min oplevelse lige her. Billede 2: Den 2. oktober var jeg så heldig at komme hjem til disse smukke blomster. Min kæreste og jeg havde nemlig været sammen i et halvt år, og det skulle naturligvis fejret. Tiden er fløjet afsted, og selvom det halve år er fløjet afsted, føles det som om vi har været sammen altid. Det er super dejligt! Billede 3: Fornylig tilbragte jeg en hel weekend i Wien, hvor jeg blandt andet spiste denne lækre Cæsar Salat på en hyggelig restaurant. Skøn weekend! Billede 4: Her ser i mine nyeste (og virkelig smukke) heels fra Aldo. Jeg har længe kigget på dem, og nu måtte jeg altså have dem med mig hjem. I kan se flere billeder lige her. Billede 5: Min søde veninde Cecilie og jeg mødtes en dag til tøsesnak og caféhygge. Det er altid hyggeligt i hendes selskab, og faktisk skal hun med til foredrag senere i dag. Billede 6: Et billede fra i sommer, fra en helt speciel dag. Det var nemlig lige inden min bror og svigerinde sagde ja til hinanden. Så smuk en dag, i selskab med familien. Billede 7: Her viser jeg min yndlingskjole frem fra Claire Sofié, som jeg har et virkelig fantastisk samarbejde med. I kan se kjolen i dette indlæg. Billede 8: Et af mine mange selfies, haha! Faktisk tog jeg en meget stor beslutning den dag dette billede blev taget. I kan læse om min beslutning i dette indlæg. Billede 9: Endnu et billede fra en skøn sommeraften i selskab med min skønne kæreste og svigermor. Vi så Grease i Nyborg, spiste sushi i det fri og fejrede D's 23 års fødselsdag. Et af mange dejlige øjeblikke!

I kan følge med i min hverdag på instagram lige her. Nu vil jeg slappe af inden jeg skal indtil byen sammen med min veninde Cecilie. Vi skal til foredrag, spise og hygge. En rigtig dejlig onsdag! God dag til jer. Kram fra S.

Synes godt om

Kommentarer