Kærlighed til de mindste

Reklame for Billigvoks.dk
Indeholder reklamelinks markeret med *

Hello there.
Det er ingen hemmelighed, at jeg kun anvender produkter til mini-chefen der er naturlige, økologiske og milde. Min interesse for naturlig hudpleje startede allerede under min graviditet, og efter jeg blev mor (for allerede et år siden) er det blevet endnu vigtigere for mig, at vælge produkter der ikke indeholder skadelige kemikalier. Selvom en stor del af min egen skønheds-samling er et mix af forskellige produkter, har det været vigtigt for mig at overveje hvilke produkter min datter skal bruge, da jeg ikke ønsker at udsætte hendes fine hud for en masse skadelige kemikalier. Jeg har efterhånden ønsket at teste produkterne fra Lille Kanin længe, og derfor er jeg simpelthen så glad for mit samarbejde med Billigvoks.dk. De forhandler nemlig en masse skønne brands og produkter, og blandt deres store udvalg har jeg fået lov til at teste produkterne fra Lille Kanin*. Til de af jer, der ikke kender Lille Kanin kan jeg fortælle at det er en økologisk hudpleje serie til de mindste (anbefales til børn i alderen 0-3 år) der er baseret på naturlige og veganske ingredienser. Alle produkterne er Svanemærket, Allergy Certified og ECOcert-mærket, hvilket sikrer at produkterne er milde og skånsomme for børnenes fine og bløde hud. Vi har efterhånden testet produkterne i tre uger, og vi er simpelthen så tilfredse (og imponerede) over deres effektive virkning. Vores datter har haft en fin og blød hud siden fødslen, men har døjet med tørhed bag ørerne samt på benene. Dette kan skyldes flere ting, men i vores tilfælde stammer den tørre hud fra hendes allergi overfor mælk og derfor har det været vigtigt for os, at finde nogle produkter der kunne opretholde fugten i huden. I kan endda spare -10% på alle produkterne t.o.m mandag den 18. november 2019. I skal blot skrive koden "Sarah10" ved betalingen. Koden gælder også på i forvejen nedsatte varer.

Bad og baby olie: Vi har brugt baby-olie til mini-chefen siden hun var helt nyfødt. Dette er dog den bedste vi har prøvet uden undtagelse, og jeg glæder mig til at dele vores erfaringer med jer. Vi har primært brugt baby-olie til badekaret og til at fjerne arp i hovedbunden, og denne olie har virkelig efterladt hendes hud blød og lækker efter badning. Vi har døjet lidt med arp i hovedbunden og har tidligere forsøgt med andre baby-olier uden held. Da jeg modtog denne baby-olie fra Lille Kanin valgte vi at forsøge igen, og den tog det hele uden problemer. Vi påførte et tyndt lag baby-olie i mini-chefens hovedbund og friserede forsigtigt håret med en fintandet kam. Det fungerede simpelthen så godt. Baby-olien kan også med stor succes bruges i forbindelse med baby-massage, og hvis man ønsker den bedste virkning bør man påføre olien på fugtig hud, da den vil trænge lettere ind på den måde. Bad og baby olie kan købes her*.

Bad og shampoo: Jeg elsker når et produkt kan bruges på flere måder, og når man har en et årig med i spa-afdelingen skal produkterne være nemme at bruge, da det ikke altid er fest og glade dage. Dette produkt er simpelthen g-e-n-i-a-l-t da vores lille trold ofte ender med halvdelen af aftensmaden i håret og den anden halvdel på tøjet. Dette betyder nemme løsninger, og aftenbadet er derfor blevet et hverdags-projekt. Selvom man bruger shampoo til sit barn, opretholder denne hudens naturlige fugtbalance samtidig med at den renser blidt og skånsomt. Den skummer let, og efterlader håret (og huden) silkeblød. Bad og shampoo kan købes her*.

Fed creme: Denne creme er en af mine favoritter i øjeblikket, og dette skyldes nok at vi efterhånden har budt vinter-kulden velkommen. Vi skal virkelig passe på de små når de skal ud i kulden, da den let kan udtørre huden. Dette gælder både i ansigtet, på kroppen og på hænderne. Denne creme er fantastisk at bruge inden vi bevæger os ud i kulden, da den virker som en form for kulde-barriere. Det er dog vigtigt, at den påføres cirka 20 minutter inden man bevæger sig udenfor. Jeg bruger den især på mini-chefens kinder og på hænderne da hun ikke altid holder de små fingre i vanterne. Den er simpelthen så god. Den fede creme kan købes her*.

Lotion: Vi bruger altid denne lotion efter aftenbadet, da den er super lækker at påføre på en ren hud. Nora kommer for det meste i bad inden sengetid, og det fungere simpelthen så godt at påføre denne lotion og samtidig masere huden som en slags massage. Hun bliver altid så rolig, træt og afslappet. Den efterlader huden blød og lækker, og er utrolig let i konsistensen. Lotion kan købes her*.

SOS balm: Dette er et must-have når man har en baby eller et barn der bruger ble. Den afhjælper rød numse eller andre udsatte steder der har brug for øjeblikkelig virkning. Den kan også bruges som kulde-barriere ligesom den fede creme, hvis man allerede oplever tørhed på kinder, hænder eller andre udsatte steder. Vi har den med overalt, og bruger den næsten dagligt. SOS balm kan købes her*.

Synes godt om

Kommentarer

Susanne Lykke
,
Smukke billeder og nogle lækre produkter til guldklumpen💞🌸😘
sarahlykke
sarahlykke,
Tusinde tak ❤️ Ja det er nogle virkelig gode og effektive produkter. De bedste vi har haft til hende. 💓
nouw.com/sarahlykke