Keep it fresh

Reklame for Goodiebox

Hello there.
Det er ingen hemmelighed, at jeg befinder mig i en temmelig lyserød (og tidskrævende) baby-bobbel. Det kan sommetider være utrolig udfordrende at holde sine skønheds-rutiner ved lige som nybagt mor, og det er netop grunden til at jeg altid ser frem til månedens Goodiebox. Det hører efterhånden til sjældenhederne, at tilbringe en hel time på badeværelset uden afbrydelser i form af en sulten baby eller en ble der skal skiftes. Selvom jeg efterhånden er iført den lyserøde søndags-uniform alle ugens dage forsøger jeg ihærdigt på, at sætte tid af til selvforkælelse i form af lange bade (læs: en varighed på 5-7 minutter) og ansigtsmasker. Jeg får selvforkælelse leveret direkte til døren en gang om måneden, og det er simpelthen det bedste jeg længe har gjort for mig selv. Denne måneds Goodiebox hedder Keep it fresh og passer temmelig godt til mit trætte mor-ansigt der naturligvis længdes efter fugt, pleje og en masse glam. Den kan blive din for kun 169,- om måneden, og jeg lover at du ikke vil fortryde det. Der findes intet bedre end at pleje sig selv, og her mener jeg naturligvis både i form af det indre og det ydre. Du kan bestille din egen Goodiebox lige her.

Rodial // Vit C Brightening Mask. Jeg har tidligere testet et produkt fra samme mærke, som er blevet en fast del af min beauty go-to kollektion. Denne maske giver den smukkeste udstråling da den giver glød, udjævner farveforskelle samt giver en mere ensartet hudtone. Jeg glæder mig enormt meget til at prøve den, da min hud virkelig trænger til en kærlig opfriskning midt i vinter-kulden.

Ivy Aïa // Cleansing Mousse with vitamin B3. Denne mousse lyder simpelthen fantastisk, og jeg glæder mig meget til at prøve den. Jeg kan langt fra være den eneste der først føler mig frisk efter et dejligt morgenbad eller lidt vand i ansigtet. Denne mousse er perfekt at bruge i sin morgen rutine da den er meget mild samtidig med at den giver huden fugt og pleje.

Goodiebox // Beauty Blender. Ja! Ja! Ja! Man skulle næsten tro, at de havde lavet denne måneds Goodiebox efter min ønskeliste. Jeg mangler virkelig en ny beauty-blender da min gamle simpelthen er slidt op. Den er fantastisk til flydende eller creambaserede produkter. Det er dog vigtigt at gøre beauty-blenderen våd inden brug. Og så er jeg iøvrigt virkelig glad for den pæne (og meget insta-venlige) lyserøde farve

Youth Lab // CC Complete Cream SPF 30. Jeg har aldrig prøvet en CC-cream før denne lå i min boks, og det er den største beauty-fejl nogensinde. Denne cream giver fugt, pleje, glød, solbeskyttelse og en virkelig smuk og ensartet hudtone der stortset passer alle. Den er fantastisk og meget anbefalelsesværdig hvis man ønsker friskhed kombineret med en smuk og ensartet hud.

Laritzy Cosmetics // Dew Pot. Jeg har før delt min skeptiske tilgang til creambaserede produkter med jer. Jeg har altid brugt faste produkter både til øjenskygge, blush og highlighter da jeg har haft en idé om, at det er meget lettere at styre. Jeg har dog med tiden haft rigtig gode erfaringer med mere flydende produkter og denne glimmer-sag er faktisk blevet en af mine favoritter på meget kort tid. Den kan bruges både som øjenskygge, blush og highlighter og er virkelig nem at arbejde med. Du kan skabe et meget enkelt look og samtidig opbygge intensiteten for et vildere look. Den er virkelig skøn at have i makeup-samlingen og fremhæver dine smukkeste træk.

Synes godt om

Kommentarer