Lækkert hår med Maria Nila

Reklame for Billigvoks.dk

Hello there.
For første gang nogensinde har jeg testet de ellers meget omtalte og populære produkter fra Maria Nila. Jeg har efterhånden fået lysnet mit ellers meget mørke (og naturlige) hår et par gange, og det har også resulteret i tørre spidser. Jeg har derfor valgt at teste to plejende produkter, hvor det ene produkt samtidig opfrisker hårfarven. Maria Nila er et svensk brand der tilbyder et stort udvalg af veganske produkter, både i form af styling og pleje. Jeg har været utrolig spændt på at teste produkterne, og samtidig til at dele mine erfaringer med jer. Jeg har virkelig armene oppe over hovedet af begejstring, og skal uden tvivl have anskaffet mig nogle flere produkter fra det miljøbevidste brand.

Jeg har efterhånden hørt om Maria Nilas Color Refresh en del gange, og derfor var det oplagt at få den testet nu hvor muligheden bød sig. Det smarte er nemlig at man kan blande de forskellige farver på kryds og tværs, alt efter hvilken farve man ønsker at ramme. I mit tilfælde ønskede jeg at neutralisere nogle af de gyldne toner i mit hår, og derfor valgte jeg at afprøve farven Pearl Silver, der netop neutraliserer gule og orange toner i håret. Jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv hårkuren har været i mit hår, og hvor mange af de gyldne pigmenter den har fjernet. Kuren kan sidde i håret i 3-10 minutter alt efter hvilket resultat man ønsker. Jeg har med vilje ladet den sidde i fuld trække tid, da jeg ønskede at fjerne så mange af de gule toner som muligt. Håret efterlades utrolig blødt og lækkert, samtidig med at man får farven frisket op. Jeg går lidt og leger med tanken om at få min naturlige mørke hårfarve tilbage når jeg har født, og her vil jeg anskaffe mig en af de andre Color Refesh, da det er en hurtig og nem måde at vedligeholde sin farve på. I kan se det store udvalg af farver lige her.

Maria Nila // Cream Heat Spray

Jeg kan næsten ikke understrege nok gange, hvor vigtigt det er at bruge varmebeskyttelse når man anvender varmeredskaber som føntørrer, glattejern m.m. Denne spray fra Maria Nila er både varmebeskyttende men den modvirker samtidig også spaltede spidser. Den efterlader håret med en naturlig glans, og er virkelig et musthave hvis man ligesom jeg anvender varmeredskaber ofte. Sommetider kan cremer virke en smule tunge i mit hår, men det er altså ikke tilfældet med denne Heat Spray fra Maria Nila. Den efterlader håret blødt, sundt og glansfyldt. Virkelig en lækker varmebeskyttende cream, der varmt kan anbefales.

Synes godt om

Kommentarer