Lately: Smerte helved, i tvivl om navn og babyindkøb

Hello there.
De sidste par dage har vi brugt tiden virkelig fornuftigt, hvis i altså spørg mig. Selvom at dagen består af tre pauser (læs: middagslure) har vi virkelig været produktive. Heldigvis kan meget ordnes på internettet, hvilket betyder at hvalen her ikke nødvendigvis behøver at bevæge sig udendøre. I morgen hopper (læs: ruller) vi ind i uge 33, og som jeg efterhånden har nævnt uge efter uge forstår jeg overhovedet ikke hvor tiden er blevet af. Jeg synes det er på tide at dele nogle af de forberedelser vi har gjort os fornylig, i forbindelse med vores baby-projekt. Den seneste tid har vi..

Ikke lukket et øje om natten. Jeg er simpelthen så træt konstant, og dette skyldes nok en blanding af bækkensmerter, halsbrand og en meget livlig baby om natten. Den kloge læser vil måske tænke at det ikke burde være en fælles lidelse, men herhjemme fungere det sådan, at jeg ikke har en ærlig chance for at rejse mig fra sengen, med mindre min kæreste giver mig et kærligt spark bagi.

Spist alt for meget is. Og jeg har bestemt ikke tænkt mig at stoppe med denne beskæftigelse. Vidste i at man kan købe isbjørneisen i literform? Den er intet mindre end fantastisk, og jeg overvejer virkelig at installere en ekstra fryser i kælderen, så jeg ikke hele tiden skal over og købe flere. Det er efterhånden lidt pinligt, når de genkender en. Til gengæld er jeg sikker på at de har valgt at forlænge tilbuddet på den, fordi der er så godt gang i salget.

Været i tvivl om navn til baby. Og her mener jeg naturligvis ikke fornavnet. I kan læse i dette indlæg hvad vores lille pige skal hedde. Til gengæld er vi virkelig i tvivl om efternavnet. Heldigvis er der lidt tid til at finde ud af det endnu, men for mit vedkommende er det møg hamrende svært ikke at kunne planlægge alting på forhånd. Vi har dog en idé, men nu må vi se hvad det ender med.

Været på babyindløb. Og dertil kan tilføjes at vi har brugt en formue. Og det var ikke engang for sjov. Sådan noget baby-grej er virkelig halvpebret, men jeg må også bare erkende at mor-genet for alvor er kommet op i mig. Baby først, mor bagefter. Og hvornår kommer farmand så? Vi har virkelig bevæget os rundt i baby-grejs-junglen længe, og er faktisk stort set færdige med alt hvad der hedder musthaves til sådan et lille menneske. Hun er allerede møg forkælet, og hun bliver det mest lyserøde barn, så længe mor her bestemmer.

Haft lyst til at rejse. Og mange vil måske mene, at man sagtens kan rejse inden baby kommer, men hvad er charmen ved at bruge 10 kilo på at at kaste op på et toilet i udlandet, og pludselig ikke kun føle sig som hval, men rent faktisk være en hval når man ligger i baby bassinet og plasker rundt med hævede fusser (læs: ben, hænder, arme). Sorry, men det kommer der ikke noget godt ud af. Jeg tror derimod det vil fremprovokere mine mange hedeture, og så har jeg iøvrigt været rigeligt i udlandet i starten af min graviditet. Ingen succes, skal jeg lige hilse og sige. Men det er vel typisk at man længdes efter det, der ikke kan lade sig at gøre lige nu og her. Til gengæld trøster jeg mig i søde sager, og hyggen ved alle forberedelserne til baby kommer.

Været til forældre forberedelse. Og det er altså et hit hvis i spørg mig. Jeg troede for at være ærlig, at det handlede om at sidde i rundkreds parvis og lave åndedræt øvelser, men jeg blev (heldigvis) overrasket positivt. Vi har mødt de sødeste mennesker, der er ligeså nybegynder-agtige i hele denne baby-verden, og hvor er det rart ikke at være omringet af det dømmende mor-politi, der hele tiden skal rette på en. Vi har de samme frustrationer, spørgsmål og glæder som vi kan dele med hinanden.

Købt og prøvet en brystpumpe. Og seriøst, don't do it. Altså jo, køb den. Men brug den først når det er nødvendigt. Godt nok er mine mælkekanoner vækstet med over hundrede procent, men de behøver sku da ikke at blive lange allerede. Jeg havde samlet pumpen, og jeg vælger at give min ammehjerne skylden for de uregelmæssige handlinger jeg til tider kan foretage mig. Jeg synes ikke den suede optimalt, når jeg holdte hånden for, og tænkte at vi hellere måtte teste den ordentligt. Jeg nåede ikke engang at holde den inde, før mine bryster var suget op gennem et rør, og lignede hvad det svarede til et par lange brugte forlygter, der havde optjent deres værnepligt.

Shoppet nyt tøj. Og sendt over halvdelen retur igen. Jeg ved ikke om jeg havde forestillet mig at ligne en Victorias Secret model under graviditeten, men selvom jeg køber tøjet større end jeg plejer, er jeg seriøst bare ikke tilfreds med udfaldet. Hvis jeg skal være ærlig, har jeg det allerbedst i min pyjamas herhjemme. I starten synes jeg slet ikke maven voksede hurtigt nok, og nu tør jeg pludselig slet ikke at tænke på hvad det dog skal ende med. Er i klar over hvor svært det er at tage sko på? Den er seriøst i vejen hele tiden, men til gengæld er jeg lykkelig over at den kamuflerer for mine meget hævede ben. Jeg har ladt mig fortælle at de ikke ligner sig selv, og kan næsten høre på folks tonefald at det ikke er positivt.

Synes godt om

Kommentarer