Make it last

Reklame for Goodiebox

Hello there.
Jeg har endnu engang været så heldig at modtage månedens Goodiebox, og jeg har simpelthen glædet mig så meget til at dele indholdet med jer. Jeg har haft utrolig svært ved at vedligeholde mine beauty rutiner i graviditeten, da overskuddet og helbreddet simpelthen ikke har været til det. På søndag går vi ind i uge 37, og det er på ingen måde til at forstå, at vores lille pige kan melde sin ankomst når som helst. Sommeren har været intet mindre end fantastisk i år, og jeg tror ikke jeg er den eneste der er en smule ærgerlig over at den er ved at være forbi. Med denne måneds Goodiebox får vi lov til at holde fast i alle de skønne dufte og farver som vi ofte forbinder med sommer. Hvor skønt er det ikke lige? Sommetider ønsker man bare at gode oplevelser kan varer ved, og selvom vi hver eneste dag venter på at to bliver til tre, er det nu meget rart med lidt sommerlig selvforkælelse. Du kan for kun 169,- om måneden modtage din egen Goodiebox fyldt med skønne beauty produkter som du ikke anede, at du ikke kunne leve uden. Jeg har allerede fået mange nye favoritter, og er blevet præsenteret for brands jeg aldrig havde hørt om før. Hop ind på Goodiebox lige her og bestil din egen boks allerede i dag.

You & Oil // Face Serum. Jeg har været rimelig længe undervejs, når det gælder at blive glad for at bruge serum. Denne har virkelig overrasket mig positivt allerede. Den indeholder olier fra gulerod, broccoli og chiafrø, hvilket giver huden den perfekte balance mellem vitamin A, C, E og fedtsyrer. Jeg bruger den før min ansigtscreme og det fungerer virkelig godt for mig.

Nails Inc. // Neglelak. Jeg er simpelthen så vild med denne neglelak. Jeg elsker at have pæne negle, og da jeg er blevet tippet om ikke at have lange negle når vores lille pige kommer, blev jeg så glad da denne var med i månedens Goodiebox. Jeg elsker simpelthen den lyserøde farve, der netop får mig tilbage til det skønne sommervejr vi har haft i år. Jeg bruger den med en almindelig basecoat og topcoat, for at give den bedre hold og blankhed.

Æther // Citrus Ester parfume. Jeg har været virkelig sart i forhold til forskellige dufte i min graviditet, og derfor blev jeg en smule nervøs da jeg så denne parfume. Jeg elsker til gengæld duften af citrus, da det giver en skøn friskhed til huden. Denne er meget anderledes end den traditionelle citrusduft, men virkelig fantastisk. Den er på en eller anden måde mere afdæmpet, og derfor ikke ligeså skrap i duften som andre citrusdufte kan være. Den er virkelig skøn, og skal duftes.

Balance Me // Gradual Tanning Drops. Min gravide krop har på ingen måde været glad for solen i år, og hvis der har været et sted hvor jeg især ingen farve har fået, er det i mit ansigt. Normalt får jeg altid den flotteste sommerfarve på ingen tid, men hormonerne har virkelig styret showet i år. Med Gradual Tinning Drops kan man opbygge en smuk og naturlig sommerglød, ved blot at tilfører 1-3 dråber i sin ansigtcreme eller bodylotion. Hvor smart er det ikke lige? Jeg har endnu ikke prøvet den nok gange til at kunne se meget synlige resultater, men jeg føler jeg har fået en sundere glød i ansigtet allerede efter 2 gange.

Urtekram // Purple Lavender Håndcreme. Jeg er simpelthen så vild med blomster, hvilket i nok allerede har bemærket på mine forskellige medier. Denne håndcreme fra Urtekram dufter fantastisk af lavendel, og beskytter hudens naturlige balance samtidig med at den giver massere af fugt. Den indeholder økologisk, æterisk lavendelolie, botaniske ekstrakter samt hyaluronsyre. Den er virkelig skøn, og hvis man kan lide den blomstrende duft, kan den varmt anbefales.

Synes godt om

Kommentarer

Camillia
Camillia,
Virkelig lækker boks og er vild med dine billeder <3
nouw.com/camillia
sarahlykke
sarahlykke,
Åh tak, det varmer <3 Indholdet i boksen er så lækkert 😍
nouw.com/sarahlykke
Michelle Rønn Dyrmose ,
En goodiebox ville være så skønt! Så har man noget at glæde sig til hver måned! Er vild med dine billeder!
www.chelleblog.dk
sarahlykke
sarahlykke,
Sikke en dejlig kommentar. Tak <3 Det er nemlig skønt med forkælelse hver eneste måned!
nouw.com/sarahlykke
happypill
happypill,
Fine billeder 😊
nouw.com/happypill
sarahlykke
sarahlykke,
Mange tak 😌
nouw.com/sarahlykke