Min hemmelighed til at bevare en smuk hårfarve

Reklame for Billigvoks.dk
Indeholder reklamelinks markeret med *

Hello there.
Det kan efterhånden ikke komme som en overraskelse når jeg fortæller, at jeg elsker at tilbringe alene-tid i spa-afdelingen. Et af mine mest efterspurgte indlæg omhandler min hårfarve samt min hårpleje-rutine og den vil jeg naturligvis gerne dele med jer. Selvom jeg sommetider tester forskellige skønhedsprodukter, da dette hænger sammen med min interesse for skønhed, har jeg nogle all-time-favorite produkter som jeg bruger for det meste til min hårpleje-rutine. Jeg har tidligere nævnt produkterne for jer, og jeg kan afsløre at de stadig er blandt mine favoritter. Et af mine yndlings brands indenfor hårpleje er Maria Nila der forhandles hos Billigvoks lige her*. Til de af jer der endnu ikke kender det svenske hårpleje mærke Maria Nila kan jeg afsløre at det er et miljøbevidst brand der har et stort udvalg af 100 procent veganske produkter til både pleje og styling af hår. Jeg har endnu ikke fundet nogle produkter, der efterlader mit hår ligeså blødt, fyldigt og lækkert som produkterne fra Maria Nila. Jeg har efterhånden brugt flere af deres serier, og der er endnu ikke en der har skuffet mig.

Hemmeligheden bag en smuk og glansfuld hårfarve er gode produkter. Det er simpelthen essentielt for, at kunne bevare og pleje farven og glansen. Jeg ved der er mange der mener, at de sagtens kan nøjes med et billigere alternativ, men produkterne og deres ingredienser påvirker vores hårstrå meget mere end vi sommetider glemmer. Det er så vigtigt at bruge nogle produkter, der passer til dit hår. For mit vedkommende skifter jeg ofte mellem min egen hårfarve (som er meget mørkebrun) og nogle lysere længder som er lavet hos frisøren. Selvom jeg er glad for, at have nogle lysere længder savner jeg sommetider min naturlige farve, og her kommer Maria Nilas Color Refresh ind i billedet. Det er en plejende hår-kur der udover at blødgøre og pleje håret indeholder farvepigmenter. Deres Color Refresh kan bruges i forskellige sammenhænge, og er simpelthen genial til dig der enten ønsker en mørkere hårfarve på en naturlig måde eller som blot ønsker at opfriske hårfarven og tilføre den mere glans og pleje. Jeg kan simpelthen ikke undvære den i min samling af hår-produkter, og jeg bruger altid farven Cacao Intense da den passer helt perfekt til min naturlige hårfarve. Jeg lader den altid sidde i 10 minutter, men ønsker man end mildere farvning kan den sidde helt ned til 3 minutter. Den forhandles hos Billigvoks lige her*.

Efter at have genopfrisket min mørke hårfarve med min Color Refresh fra Maria Nila bruger jeg altid deres serie til farvet hår. Den er så fantastisk, og tilfører både fugt, pleje og glans samtidig med at den holder på hårfarven. Serien består af fire skønne produkter, og jeg bruger selv tre af produkterne i min hårpleje-rutine. Efter jeg har vasket mit hår med shampoo og conditioner bruger jeg cirka en gang om ugen masken fra farve-serien da den fungerer som en plejende hår-kur uden farvepigmenter. Den er simpelthen så lækker, og efterlader håret blødt og lækkert uden at tynge det. Deres Hair Lotion kan anbefales hvis man bruger varmeredskaber (glattejern, hårtørrer, krøllejern m.m.) da den virker varmebeskyttende, anti-frizz og plejende. Alle produkterne fra Maria Nilas color-serie kan købes hos Billigvoks lige her*. Husk at i kan spare -10% på jeres ordre (gælder også i forvejen nedsatte varer) t.o.m mandag den 18. november 2019. God shoppelyst. Kram fra S.

Synes godt om

Kommentarer