Mine mærkeligste cravings

Hello there.
Nu har jeg efterhånden ligget vågen siden klokken fire med den dårlige nyhed om, at køleskabet melder udsolgt af Mathilde kakao. Vores lille pige sparker hårdere end nogensinde, og jeg er sikker på at hun har ligeså stor trang til en godnat-bajer, som hendes mor på nuværende tidspunkt. Jeg sidder midt i vores mørke lejlighed, og venter på at butikkerne (læs: bageren der har Mathilde kakao på køl) åbner. Det mærkeligste er faktisk, at jeg i starten af graviditeten ikke kunne udstå kakao. Tanken, lugten og smagen gjorde mig virkelig dårlig, og fra den ene dag til den anden blev jeg fuldstændig afhængig af den kolde (og meget lækre) chokoladedrik. Jeg har haft mange (virkelig mærkelig) cravings de seneste otte måneder, og for at være ærlig har jeg altid været en af dem, der har syntes gravide kvinder var tossede når de nævnte deres cravings. Jeg er dog blevet en del klogere på det område, og lidt ligesom tisse-situationen som jeg nævnte forleden, så er det altså ikke om fem minutter, men lige nu når den lille (læs: gigantiske) sult melder sig. Det kan faktisk lade sig at gøre, at ændre personlighed på et splitsekund hvis den ønskede fødevarer ikke lige er indenfor rækkevidde, og det er virkelig her jeg er lykkelig over ikke at være kærester med mig selv. I min graviditet har jeg især haft lyst til...

Karameliserede perleløg. De smager jo virkelig godt i al almindelighed. Men når man pludselig vælger at lave et helt glas til sig selv (uden nogen anden form for tilbehør til aftenens menu) bør alarmklokkerne ringe. Det gjorde de ikke ved mig, men med nærmere eftertanke var dette nok et af de meget tidlige (og tydelige) tegn på at vi skulle være forældre.

Bønnespirer. I ved nok at man kan købe de der pakker med bønnespirer, og dem har jeg efterhånden tømt et par pakker af. Og igen kan jeg afsløre at det var uden andet tilbehør. De smager simpelthen så lækkert, og jeg får faktisk helt lyst til dem nu hvor jeg tænker på dem.

Jordbærtærte. Jeg tør faktisk ikke tænke på, hvor mange jordbærtærter jeg har spist i min graviditet. Jeg var egentlig ikke specielt begejstret for selve bunden, men cremen og jordbærrene var til gengæld intet mindre end fantastiske. Min kæreste lavede en hjemmelavet jordbærtærte til mig, hvor der var så meget kagecreme på. at man ikke kunne se bunden. Der fik kan virkelig plus på kontoen (hvilket han iøvrigt havde i forvejen) og han havde en meget glad kæreste.

Grovbirkes. Man ved at man craver en bestemt ting, når bagerdamen stod klar hver morgen med en pose hvori der lå to grovbirkes. Efterfølgende blev de smurt med et lækkert lag tandsmør (og jeg spiser ellers aldrig smør) med pålægschokolade ovenpå naurligvis. Det var virkelig et hit i en periode.

Mathilde kakao. Som jeg har nævnt tidligere i indlægget, har jeg i øjeblikket en svaghed for Mathilde kakao. Og nej, der er ikke andre typer kakao der kan erstatte den. Det er simpelthen det lækreste, og jeg kan ikke forestille mig en dag uden.

Ostehaps. Jeg kunne spise dem hele tiden, hvilket også er grunden til vi har prøvet at undlade dem den seneste tid. Jeg kan snildt tømme en pakke på rekordtid, og spiser til der ikke er flere. Normalt spiser jeg virkelig aldrig den slags, men jeg har virkelig fået øjnene op for, hvor godt de smager. 

Appelsiner. Sjældent har appelsiner smagt så fantastisk, som under denne graviditet. Jeg kan endda afsløre at man faktisk kan blive rigtig god til at pille skrællen af på ingen tid. Det handler bare om at gøre det nok gange, og naturligvis at være ivrig nok. 

Det var blot et lille udpluk af mine mange cravings, for slet ikke at nævne ristet rugbrød med smør, bland-selv-slik, is i alle afskygninger og ostepops. Der har virkelig været mange craivngs-perioder undervejs, og sommetider skifter de med få timer imellem. Heldigvis ved jeg, at jeg langt fra er den eneste der kæmper med mærkelige madvaner under graviditeten. I skal være velkommen til at dele jeres mærkeligste cravings i kommentarfeltet nedenfor. Nu vil jeg hoppe i tøjet, og smutte til bageren efter en kold Mathilde kakao. I ønskes en dejlig dag. Kram fra S. 

Synes godt om

Kommentarer

Lykke,
Jordbærtærte er jo også bare vandvittig godt! Od du kan bestemt tåle en masse af dem <3
Www.nouw.com/lykkeglimt
sarahlykke
sarahlykke,
Hvor er du bare sød! ❤️🍩🍓
nouw.com/sarahlykke
Frejjack
Frejjack,
I det mindste er det ikke drueagurker eller dåsemajs, eller noget andet i den dur 😊
nouw.com/frejjack
sarahlykke
sarahlykke,
Haha nej, heldigvis. Den værste er nok perleløgene 🤭😋
nouw.com/sarahlykke