Mit babyshower

Hello there.
I skrivende stund sidder jeg godt placeret i sofaen (naturligvis med mine meget hævede stænger oppe) klokken halv fem Søndag morgen, og fejre uge 34 med en portion chiagrød og en kildevand. Jeg vågnede klokken tre med krampe i mine ben, nogle meget opsvulmede hænder og en baby der fortalte mig at vi hverken var færdige med at spise eller holde fest. I går blev jeg nemlig overrasket af de skønneste mennesker til mit helt eget babyshower. Jeg er fuldstændig overvældet af glæde og lykke, og jeg skal også love for at der blev tændt for tårekanalerne.

Det hele startede i går (ja, og for de andres vedkommende for en evighed siden) da jeg vågnede klokken tre om natten, med en meget aktiv baby i maven. Jeg vendte og drejede mig, og da min søde (læs: stakkels) kæreste vågnede ved seks tiden, var jeg mindst ligeså vågen som vores baby, og endnu mere sulten. Vi stod tidligt op, spiste morgenmad og allerede lidt over syv faldt jeg om kuld på sofaen og sov yderligere tre timer, hvilket var møg hamrende tiltrængt. Jeg havde egentlig planlagt en del gøremål om formiddagen, da jeg både skulle forberede et indlæg til jer, skyde nogle billeder og ellers gøre mig klar til at besøge min mor og far om eftermiddagen. Da klokken blev lidt over tolv havde jeg intet nået, og jeg kunne egentlig godt mærke på min kæreste at jeg godt måtte se og komme igang. Jeg havde egentlig ombestemt mig, da jeg vågnede med voldsom kvalme, og tænkte at jeg bare ville droppe de der billeder og have endnu en dag i ikke-anstændigt-tøj. Til min fordel fik han mig gudskelov overtalt til at hoppe i bad og gøre noget ud af mig selv, for det kunne jo være at det ville få mig til at blive mere frisk.

Klokken halv tre kørte vi ud til mine forældre for at spise kage og ligge på sofaen (troede jeg) og jeg havde tydeligvis ikke den fjerneste idé om hvad der snart ville ske. Jeg åbnede døren, tog skoene af og fik øje på et lær-at-forstå-din-baby-skilt hængende på døren indtil køkkenet og stuen. Jeg grinte, og var sikker på at det bare var min far der havde fundet på en af sine skøre idéer. Da jeg åbnede stod der jeg-ved-ikke-hvor-mange-mennesker, og jeg har efterfølgende fået at vide, at de råbte "BABYSHOWER" i kor. Jeg blev fuldstændig paf, og begyndte at græde. Det var simpelthen så overvældende, og lige der kunne de følsomme graviditetshormoner ikke holde sig tilbage. De havde pyntet hele huset med fine balloner, lyserødt slik i lange baner, de fineste cupcakes, nybagte boller og sidst men ikke mindst en masse skønne mennesker. Der blev både grædt og grint i timevis, og underholdt med lege hvor temaet naturligvis var projekt-baby-ejer. Jeg lærte nye (og garanteret nyttige) baby-gloser, og fandt ud af at der skal 8 stykker toiletpapir til at kunne nå rundt om min mave. Det var simpelthen den dejligste dag, og jeg tror slet ikke at det endnu er gået op for mig. Jeg er så dybt taknemmelig over at have så mange skønne mennesker i vores liv, og jeg glæder mig til at de alle skal være en del af vores lille piges liv. Nu sidder jeg i vores lejlighed og kigger på alle de fine gaver vi fik, og pludselig er jeg virkelig glad for at jeg ikke tidligere i forløbet har købt samtlige baby-butikker. Vores lille pige er virkelig blevet forkælet, og jeg kan afsløre at jeg vidst ikke er den eneste der går ind for det lyserøde farvetema vi i øjeblikket (og de næste mange år) køre herhjemme. Jeg er fuldstændig udmattet og træt i hele kroppen, men simpelthen så lykkelig og takenemmelig. Det er så betydningsfuldt at blive overrasket på den måde, og det er uden tvivl en dag jeg altid vil tænke tilbage på. Den rutinerede blogger havde naturligvis ikke medbragt sit kamera, men jeg har lavet en lille indsamling hos gæsterne så i kan få et lille indblik i, hvordan mit helt eget babyshower foregik. Rigtig dejlig søndag. Kram fra S.

Synes godt om

Kommentarer