Mit nye hår

Reklame for Frisør Lea M

Hello there.
Det er efterhånden fjorten dage siden, at jeg besøgte min søde frisør Lea M. Det var første gang, at jeg besøgte hende i hendes fine (og nye) frisør-salon, og bestemt ikke den sidste. Sjældent har jeg slappet så meget af, og nydt et besøg hos en frisør som jeg gjorde hos Lea. Mit kedelige mor-hår bar præg af en barsel hvor frisør-besøg nærmest har været ikke eksisterende, og derfor glædede jeg mig virkelig til at få opfrisket mine kedelige (og slidte) lokker. Jeg blev mødt af det skønneste smil, den dejligste stemning og det smukkeste lyse lokale hvor man har mulighed for at koble af fra hverdagens mange (og kedelige) gøremål. Jeg fejrede min første dag efter barsel med et frisør-besøg, og det har virkelig været en dejlig start på en ny hverdag.

Salonen er fyldt med fine detaljer og smukke blomster

Den fine salon er indrettet med de smukkeste møbler, farver og detaljer der giver anledning til selvforkælelse og afslapning. Jeg blev mødt af det skønne smil, den mest behagelige stemning og den dejligste ro. Man ankommer i det store lyse lokale, hvor man har overblik over hele salonen. Lokalerne er simpelthen så unikke, og selvom man kan fange meget med billeder skal salonen opleves. Der er nemlig bygget nogle små rum på, der blandt andet giver ro når man enten sidder og bliver farvet/klippet eller når man ligger ved vasken. Vaskestolene har indbygget massage, og man kan samtidig få benene op. Det er virkelig selvforkælelse på højeste plan. Hos Lea M bruger de kun naturlige (grønne, økologiske og miljøvenlige) produkter så man med god samvittighed kan få hår-farven opfrisket. Jeg har sjældent oplevet så fantastiske hår-produkter og selvom mit hår er ganske fint gik jeg fra salonen med det smukkeste, velplejede hår med massere af fylde. Den fine salon ligger i Korup og er simpelthen så let at komme til og fra. Det tog mig omkring femten minutter fra centrum, og der er gratis parkering lige ude foran døren. Dette er en kæmpe fordel, da jeg tidligere har kæmpet med lang kø, p-skiver og parkerings-muligheder i forbindelse med et frisør-besøg.

Mit kedelige amme-hår blev forvandlet til den smukkeste balayage.

Som ovenstående billede viser trængte mit kedelige barsels-hår virkelig til en omgang kærlighed, og hos Lea M er man altid i trygge hænder. Jeg elsker når man med få ord kan fortælle frisøren hvilket resultat man ønsker, og at de med det samme forstår en. Som mor har jeg sjældent tid til at tage til frisøren og derfor havde jeg brug for at få frisket mine slidte lokker op med en farve der ikke nødvendigvis skal vedligeholdes hver tredje måned. Lea fangede mine ønsker med det samme, og se lige et smukt resultat vi endte ud med. Da jeg er meget mørkhåret af natur valgte vi at bruge min egen hårfarve som bund og derefter laver en masse lyse effekter. Ved vasken nød jeg massagen samtidig med, at jeg fik en toning og den s-k-ø-n-n-e-s-t-e hår-kur. Det var simpelthen så tiltrængt med noget forkælelse. Efterfølgende fik jeg en lækker kur i håret der ikke skal skyldes ud (en mors bedste ven) og resten fik jeg med hjem til behandling derhjemme. Mine spidser blev klippet, og Lea lavede den fineste styling på mig. Mit hår blev let, lækkert, luftigt og ufattelig smukt efter få timer i frisør-stolen. Jeg glæder mig allerede til mit næste besøg, da det er ren balsam for både sjælen og håret. Kunne du tænke dig lækkert efterårs-hår? jeg har fået lov til at forkæle mine læsere med -20% på alle behandlinger resten af Oktober måned. Det eneste du skal gøre er, at oplyse mit navn når du booker tiden. Du kan booke din frisør-tid lige her. I ønskes den dejligste aften. Kram fra S.

Synes godt om

Kommentarer

Lene Tranberg,
Lea er nemlig den dygtigste frisør med
den skønneste salon. Hun er virkelig et aktiv for Korup, så vi ikke behøver tage ind til byen for en lækker behandling:-)
bagvrk.dk
sarahlykke
sarahlykke,
Ja hun er simpelthen så dygtig <3
nouw.com/sarahlykke