Mommy Monday - Week 23

Hello there.
Endelig blev det tid til en lille opdatering på min graviditet. Man plejer at sige, at intet nyt er godt nyt. Men det er desværre ikke tilfældet.

Vores lille pige
Det er slet ikke til at forstå, hvordan et lille menneske kan vokse så hurtigt inde i min mave. I denne uge måler hun ca. 28 cm og vejer omkring 550-700 gram. Jeg har efterhånden mærket liv længe, men jeg bliver stadig ligeså glad når jeg om morgenen vågner ved at vores lille pige sparker. Hun er allerede en stor del af vores hverdag, og vi kan slet ikke vente til at vi skal møde hende. Det er ret utroligt at tænke på, at hendes ansigtstræk er færdigdannede. Hun vokser simpelthen så fint, og inden længe skal vi til anden lægeundersøgelse.

Mit helbred
Jeg nåede at have halvanden uge, hvor jeg faktisk troede at det hele nok skulle blive bedre i forhold til kvalmen. Desværre nåede jeg at glæde mig lidt for tidligt, da jeg er fuldstændig tilbage hvor jeg startede. Jeg har kvalme hver eneste dag, med opkastninger og tanken om at åbne køleskabet giver mig mareridt om natten. Jeg har haft en del smerter i min ryg og lænd den seneste tid, og jeg var sikker på at det ville gå over igen. Desværre er jeg så uheldig, at symptomerne på bækkenløsning er meget klare, og nu skal jeg altså virkelig til at passe på. Jeg troede ikke at jeg kunne komme mere ned i gear end jeg i forvejen var, men det skal jeg da lige love for. Jeg har smerter når jeg ligger, sidder, står og går. Jeg må ærligt indrømme, at jeg nok er en af de personer, der ikke ligefrem nyder at være gravid. Jeg nyder de skønne stunder, hvor vores lille pige sparker og vokser som hun skal, men de komplikationer en graviditet kan medføre, kunne jeg godt have været foruden. Min krop er ikke glad for at være gravid, og netop derfor beundre jeg virkelig hvad min krop er i stand til. Jeg er simpelthen så taknemmelig for at den har kunne give vores datter den næring hun har brug for, og samtidig kan beskytte hende inde i maven, indtil hun er klar til at møde den store verden. Det er hårdt, men det hele værd. Det er jeg ikke et sekund i tvivl om.

Seneste baby køb
Som jeg tidligere har nævnt, er onlineshopping simpelthen fantastisk når man har det skidt størstedelen af tiden. Vi har for nylig købt en masse sødt tøj til vores lille prinsesse. Hun kan næsten ikke blive andet, med de fine ting vi har købt. Jeg har også købt de sødeste små baby sko, som jeg slet ikke kunne stå for. Derudover har vi købt en graviditets/ammepude som jeg allerede nyder rigtig godt af. Vi har også fået hentet de fleste babypakker, som jeg i øvrigt overvejer at lave et seperat indlæg omkring. Det samme vil jeg gøre med vores baby indkøb, men i skal ikke snydes for et par billeder herinde.

Synes godt om

Kommentarer