Mommy Monday

Hello there.
Først og fremmest tak fordi i tog så godt imod sidste uges indlæg. Jeg har modtaget så mange søde kommentarer fra forstående mødre, der har været igennem det samme kvalmemareridt som jeg selv gennemgår i øjeblikket. Jeres søde beskeder, varmer utrolig meget. I dag vil jeg dele nogle af de kommentarer med jer, som jeg indtil videre har fået mens jeg har været gravid. Det skal lige siges, at jeg godt ved at de fleste er sagt med omsorg og kærlighed, og indlægget skal derfor læses med humor.

"Nu hvor du skal have en pige, kan du jo godt indrømme at det var det du håbede på...."
Hold nu op. Det er nok den kommentar jeg har fået flest gange, siden vi offentliggjorde at vi skal være forældre til en lille pige. Jeg ved godt at der er mange der har et ønske om barnets køn inderst inde, og at mange kvinder drømmer om at få en lille pige første gang. Men sådan har jeg bare overhovedet ikke haft det, på noget tidspunkt. Jeg var blevet mindst ligeså glad, hvis kønsscanningen havde vist, at vi skulle have en lille dreng. Jeg synes begge dele er så fantastiske, og der er noget charmerende både ved at få en dreng og en pige. Nu hvor vi ved, at det er en pige, er det klart at jeg ikke kan forestille mig andet. Hun er vores lille guldklump, og vi kan slet ikke beskrive hvor meget vi glæder os til at møde hende. Det vigtigste for os, har dog hele tiden været at barnet var sundt og rask.

"Du kan jo bare tage med, og så ligge dig hvis du får brug for et hvil...."
Det er virkelig skønt at folk ønsker jeg skal deltage i forskellige begivenheder, og det havde også været fantastisk hvis det var så let, som det lyder. Sandheden er dog, at jeg cirka bruger 3-4 timer på at stå op om morgenen i øjeblikket. Og nej, jeg bruger ikke så lang tid på at gøre mig klar normalt. Jeg skal spise et eller andet inden jeg rejser mig, da jeg ellers kaster op med sikkerhed. Det ender dog alligevel for det meste med, at jeg starter morgenen med hovedet nede i toilettet. Derefter skal jeg i bad. Her sidder jeg ned i bruseren, da jeg ellers bliver vildt svimmel og dårlig. Okay, puha. Nu er jeg sulten. Jeg skal derfor have noget at spise, derefter ligge og hvile mig og så er det ofte her at dagens anden opkastning finder sted. Derefter gør jeg mig færdig med makeup (hvis jeg magter det) og tager tøj på. Og nu hvor jeg skulle være klar til at tage afsted, er jeg så bombet at jeg nærmere er klar til dagens første rigtige lur. Hvis jeg alligevel vælger at tage afsted, ved jeg med sikkerhed at hele næste dag skal bruges i sengen med en spand inde ved siden af. Hvor sjovt er det lige? Og når man sidder i et selskab med forskellige mennesker, har man en evne til at holde ting ud. Dette betyder at alt ens energi bliver brugt på at holde kvalmen nede, hvilket resultere i at man er ekstra dårlig så snart man er alene igen. Igen, det er virkelig skønt at folk ønsker at man skal deltage, men i øjeblikket vælger jeg mine kampe med omhug.

"Har du prøvet...."
Ja, jeg har efterhånden prøvet alt. Og nej, det har ikke virket på mig. Jeg har de sidste tre måneder sendt min kæreste afsted efter de mest mærkelige ting, og det meste ender altid med at svømme rundt i toilettet kort til efter. Sad but true.

"Du ser ellers godt ud...."
Det er i hvert fald løgn. Jeg har brækket mig flere gange dagligt de sidste tre måneder, min hud er tør og grå, og netop denne dag valgte jeg ikke at ligge makeup eller noget som helst inden jeg forlod hjemmet. Jeg ligner på ingen måde mig selv i øjeblikket, og jeg vil hellere have at folk siger at jeg ser sløj ud, da man sagtens kan høre på tonelejet at de blot prøver at sige noget pænt. Please, just say the true. Jeg ligner noget katten har slæbt med ind, og det er pisse ærgerligt man ikke lige kan påtage sig et snapchat filter inden man går ud af døren.

"Har du lyst til...."
Åh nej, ikke den der gætteleg hvor jeg skal svarer "ja" eller "nej" til om jeg har lyst til en bestemt fødevarer. Jeg har kvalme, og nu blev den lige fordoblet.


Synes godt om

Kommentarer