Must-haves med på farten

Hello there.
Endnu en måned er fløjet afsted, og det er derfor tid til at have fokus på selvforkælelse endnu engang. Det er efterhånden ingen hemmelighed, at jeg knus-elsker denne tid på måneden. Denne måneds Goodiebox er fantastisk at have med på farten, da den indeholder en masse must-haves der kan redde enhver situation. Jeg nyder virkelig at teste beauty-produkter og stifte bekendskab med nye mærker der sommetider går hen og bliver en del af min daglige beauty-rutine når jeg opholder mig på badeværelset. Alle (inklusiv nybagte-mødre) fortjener selvforkælelse leveret direkte til døren, og denne boks kan blive din lige her for kun 169,- om måneden.

Niré // Kabuki Brush. Jeg manglede en ny pensel til min mineralpudder og denne er virkelig allerede en af mine favoritter. Den kan bruges til blus, bronzer og pudder og skaber en flawless påføring af mineralbaseret makeup. Mineralerne fordeler sig simpelthen så smukt (og naturligt) på huden, og så er den fantastisk at have med på farten.

Lavinde // Refreshing Eye Makeup Remover. Jeg har allerede virkelig god erfaring med min mascara fra Lavinde, og derfor var begejstringen enorm da jeg opdagede denne øjenmakeup-fjerner i min Goodiebox denne måned. Den indeholder Vitamin B5 og Aloe Vera der beroliger øjenomgivelserne (og den virker virkelig) samtidig med, at den løsner vandopløselig makeup uden at man skal gnubbe løs. Den er virkelig anbefalelsesværdig.

Goodiebox // Tandbørste. En af de absolut vigtigste beauty-rutiner er uden tvivl at pleje sine tænder. Der findes intet bedre end følelsen af ny-børstede tænder og hvorfor ikke lade denne smukke (og lyserøde) tandbørste skabe det smukkeste tandpastasmil? Den renser effektivt, og er fantastisk at have med på farten mellem frokoster og møder.

Goodiebox // Zip Bag. Alle favoritterne kan opbevares i denne smukke (og ikke mindst meget lyserøde) zip bag der holder styr på alle beauty-favoritterne on the go. Den er så fin, og så kan man endda have den med igennem sikkerhedskontrollen i lufthavnen.

Balance Me // Natural Protection Moisturizer SPF 25. Solbeskyttelse er vigtig uanset hvor i verden man befinder sig. Denne sag fra Balance Me både fugter huden samtidig med at den beskytter mod UVA og UVB stråler. Dens indhold af levende og Aloe Vera sørger for den skønneste (i'm not kidding) duft samtidig med at disse ingredienser virker beroligende på huden. Den kan bruges som sidste step i ens hudplejerutine og gerne før man påfører sin daglige makeup. Den er så fantastisk!

ModelCo // Matte Baked Bronzer. Jeg har egentlig en del favoritter når det gælder bronzer, men jeg glæder mig alligevel til at teste denne matte en af slagsen. Jeg er vild med en mat bronzer da det giver rig mulighed for at gå all-in på highlighter. Derudover kan man også skabe den skønneste sommer-brune glød uden at man har været fjorten dage sydpå.

GOSH // Giant Blush. Jeg er den seneste tid gået all-in på blush da jeg simpelthen synes at det giver et frisk (og sødt) look. Jeg er virkelig spændt på at afprøve denne, da farven er temmelig wild og så er den på stift. Jeg plejer altid at bruge pudder-blush og derfor bliver det spændende om jeg kan håndtere produktet. Stiften er nem at have med på farten, og produktet ændre tekstur fra creme til pudder når den påføres på huden. Mega cool. Farven skal kunne bygges gradvist op, hvilket er super dejligt.

Beaver // Argan Oil Moisture Repair Shampoo. Okay, jeg er simpelthen så splittet i forhold til denne shampoo. Jeg får det lækreste hår når jeg bruger denne, men jeg kan simpelthen ikke lide duften af den. Indholdet af organolie renser skånsomt håret, genopretter sundheden og tilføjer både volumen, lethed og shine. Og så passer den endda perfekt til en rejse. Den er virkelig lækker, bortset fra duften hvis i altså spørger mig.

Synes godt om

Kommentarer