Naturlig, let og lækker

Reklame for Billigvoks.dk

Hello there.
Jeg har været så heldig at få lov til at teste endnu en omgang naturlige produkter fra Billigvoks.dk, hvilket jeg simpelthen er så glad for. Til jer der ikke allerede kender hjemmesiden, vil jeg anbefale jer at tjekke den ud, da den er fyldt med skønne produkter indenfor hårpleje, hudpleje, kosmetik, kosttilskud og meget mere til helt fordelagtige priser. Som jeg efterhånden har nævnt for jer et par gange, har det virkelig været en udfordring for mig at holde fast i mine beauty rutiner gennem min graviditet. Dette skyldes naturligvis både mit manglende overskud, men i den grad også uvisheden i forhold til produkter. Selvom jeg på ingen måde skal spille hellig (da jeg har proppet mit hår og hud med parfumerede produkter til tider) har jeg haft tidspunkter hvor jeg simpelthen har måtte overgive mig, og ligne noget katten havde slæbt med ind. Det er svært pludselig at ændre ens beauty rutiner, og jeg er sikker på at de fleste kan relatere til, at man har nogle favoritter i skabet der altid fungere. Desværre har jeg ikke været særlig bevidst omkring naturlige produkter før jeg blev gravid, hvilket i den grad har sat mig på prøve gennem graviditeten. I denne omgang har jeg været så heldig at få lov til at teste nogle hårprodukter fra Urtekram samt en lækker body scrub. Urtekram er et af de førende mærker indenfor økologiske varer, og dækker alt lige fra fødevarer til naturlige plejeprodukter til både hud og hår.

Urtekram // Brown Sugar Body Scrub

Jeg har efterhånden prøvet en del body scrubs i min beauty-karriere (hvis man overhovedet kan sige jeg har sådan en) og jeg har for at være ærlig hoppet lettere elegant over den slags produkter det sidste lange stykke tid, da jeg altid er blevet skuffet over effekten af en eller anden årsag. Når man er gravid, må man bare erkende at ens hud har ekstra brug for pleje og forkælelse, og da jeg så Urtekram havde denne body scrub der blandt andet indeholder rørsukker, olier, lavendel og eukalyptus var jeg alligevel fristet til at give den et forsøg. Hvis vi starter med at fokusere på udseendet, tiltaler det mig utrolig meget at hele designet er så gennemført, naturligt og lækkert. Glasset giver den her naturlige og ikke mindst hyggelige stemning, og man får virkelig lyst til forkælelse. Jeg var simpelthen så spændt på at dufte til indholdet, hvilket også var det første jeg gjorde da jeg åbnede pakken med produkterne. Den her scrub dufter intet mindre end fantastisk. Sødmen fra rørsukkeret kombineret med den blomstrende lavendel og den friske eukalyptus er simpelthen så skøn, og man ærger sig pludselig over at det ikke er nødvendigt at bruge den hver eneste dag. Den har nemlig ikke den her parfumerede duft, der kan fremprovokere en voldsom graviditetskvalme i løbet af ingen tid, og alligevel dufter den himmelsk, hvilket er rigtig dejligt. Ikke nok med at det er en blid scrub der kan bruges af alle, så fjerner den også døde hudceller samtidig med at den fugtgiver og beroliger huden. Og det lyder jo alt sammen utrolig godt, men i dette tilfælde er det virkelig rigtigt. Den er simpelthen så skøn, og aldrig har min hud været så silkeblød. Jeg døjer med alt for meget væske i kroppen, og jeg har nu forsøgt at bruge den de dage det har været værst for mig. Den giver virkelig ro og fugt på samme tid, og jeg synes faktisk at den får min hud til at slappe så meget af, at det ikke gør lige så ondt i de væskefyldte områder. Jeg er virkelig begejstret, og vil uden tvivl anbefale denne body scrub til alle der ønsker at forkæle sig selv.

Urtekram // Camomile shampoo og conditioner

Selvom det snart er et år siden at jeg stoppede som frisør, har jeg en stor kærlighed til hårprodukter både i form af pleje og styling. En god shampoo og conditioner er altafgørende for hvordan ens hår er at arbejde med efterfølgende, og derfor er jeg også meget kritisk når det netop kommer til valget af plejeprodukter til mit hår. Jeg har primært arbejdet med parfumerede produkter tidligere, hvilket også betyder at jeg ikke har den store erfaring med naturlige hårpleje produkter. Jeg har en del lyse striber i mit hår, hvilket har udtørret det en del. Derudover mangler det glans, og da jeg som tidligere nævnt har været meget udfordret i min søgen på naturlige beauty produkter i min graviditet, har mit hår i den grad brug for pleje. Denne shampoo og conditioner er velegnet til blond hår, da de vegatabilske olier fra kamille og rosmarin tilfører håret fugt, samtidig med at ekstrakt fra kamilleblomst har en let lysnende effekt på håret. Det lyder næsten for godt til at være sandt, at en shampoo og conditioner der er beriget med hundrede procent økologisk certificerede ingredienser er i stand til at have de egenskaber. Mit meget skeptiske frisør hjerte blev naturligvis nysgerrig, og derfor har jeg glædet mig utrolig meget til at teste disse produkter. Jeg er simpelthen nødt til at erkende, at dette er den mest fantastiske shampoo og conditioner jeg længe har prøvet. Jeg har ofte oplevet at produkter der tilfører håret meget fugt, kan have tendens til at gøre det tungt og klasket. Dette er overhovedet ikke tilfældet med disse produkter, og jeg har både en følelse af at have fået let, lækkert og glansfyldt hår. Produkterne dufter af naturlige ingredienser, der igen er fantastiske til den sarte næse og hvis man ligesom jeg er vild med duften af kamille er det virkelig et musthave. Det er vigtigt for mig at understrege at produkterne ikke gør det samme som en silvershampoo, men giver derimod en let opfriskning af det lyse hår. Jeg må igen erkende, at jeg er meget begejstret og samtidig overrasket over at naturlige produkter kan gøre så meget godt for håret.

Urtekram // Nordic Birch Shampoo

Sidst men ikke mindst har jeg testet denne styrkende shampoo, som både skulle blødgøre og pleje håret, samtidig med at den skulle gøre håret mere modstandsdygtigt. Det er blandt andet ekstrakter fra birke og valnøddeblad samt E-vitaminer der styrker håret, hvor de vegatabilske olier fugtgiver og aloe vera blødgør. Dette er virkelig en lækker shampoo, der kan bruges til de fleste hårtyper. Den er især fantastisk, da den i den grad styrker håret og giver det et blødt og velplejet look. Shampooen dufter meget mildt, men stadig skønt og naturligt. Endnu en meget anbefalelsesværdig shampoo herfra, som er værd at tjekke ud. Ligesom ovenstående shampoo, giver giver den håret en fantastisk lethed, der gør det nemt at style bagefter.

Synes godt om

Kommentarer

Lykke,
Ej nogle lækre produkter du har afprøvet 😍 De ser virkelig skønne ud!
www.nouw.com/lykkeglimt
sarahlykke
sarahlykke,
De er så skønne! 💗🎀🕊
nouw.com/sarahlykke
Camillia
Camillia,
Den lyder virkelig god og har en rigtig flot indpakning! <3
nouw.com/camillia
sarahlykke
sarahlykke,
Ja, elsker når kvalitet og indpakning går hånd i hånd <3
nouw.com/sarahlykke
Christina,
Det ser mega lækkert ud! Og i øvrigt synes jeg, at beauty-karriere er et virkelig lækkert ord;)
www.frufrilda.dk
sarahlykke
sarahlykke,
De er skønne! Og jeg giver dig helt ret 🤭😘
nouw.com/sarahlykke