Økologisk børnetøj til efterårs garderoben

Reklame for Müsli

Bodystocking med blomster print - shop her // Leggings med blomster print - shop her // Heldragt med blomster print - shop her // Lyserød bodystocking - shop her // Lyserøde bukser med flæser - shop her

Hello there.
Det er efterhånden ingen hemmelighed, at jeg har en stor kærlighed til børnetøj. Jeg elsker virkelig, at forkæle min datter med lækkert børnetøj og samtidig klæde hende fint på. Jeg går utrolig meget op i kvaliteten, da det er vigtigt for os som forældre, at hun har noget ordentlig, behageligt og pænt tøj på. Jeg vil aldrig gå på kompromis med hendes garderobe, og dette er en af grundene til, at vi er fuldstændig pjattede med Müsli herhjemme. De laver det fineste (og lækreste) børnetøj med fokus på kvalitet. Müsli er en del af by Green Cotton, og er ligesom deres andre varermærker økologisk og GOTS-certificeret. Man kan derfor klæde sine børn pænt på med ekstra god samvittighed. Vi har været så heldige at vælge nogle skønne efterårs-favoritter hos Müsli til vores lille pige, og jeg har simpelthen glædet mig sådan til at vise jer det. De har lavet den fineste efterårskollektion og jeg er især vilde med de fine farve-kombinationer hvor det er muligt at kombinere basic-farver med deres yndige print. Det er ingen hemmelighed, at blomster printet er min favorit - og jeg ville sådan ønske, at kjolen også var på lager i mini-chefens størrelse. Det har været vigtigt for os i forbindelse med vuggestuestarten, at vores lille pige har haft pænt (og praktisk) tøj på, og dette er muligt med Müslis fine detaljer kombineret med et praktisk design der gør det muligt, at bevæge sig og lege. Jeg er virkelig imponeret over deres leggings der efter flere ture i vaskemaskinen fremstår som fuldstændig nye. De holder formen, og er simpelthen et must-have i efterårs garderoben hos de mindste. De to sæt kan kombineres på kryds og tværs, og heldragten er simpelthen så genial da den har knapper i benene så man ikke behøver at have den af og på hele tiden, i forbindelse med ble-skift. Jeg elsker at bruge en heldragt til mini-chefen sammen med en lille strik eller cardigan på de koldere dage, og samtidig er den super praktisk når de små kravler rundt og leger. Jeg har i forbindelse med mit samarbejde med Müsli fået lov til at forkæle mine søde læsere med en rabatkode på -20% på alle nyhederne fra Müsli (deres Fall20 kollektion) hele November. Rabatkoden hedder "Mom20" og i skal blot skrive den når i skal til betalingen. I kan finde alle deres fine nyheder lige her.

Udover deres fine (og store) udvalg af efterårs-nyheder afholder Müsli et kæmpe online lagersalg mellem den 8. og 10. november hvor man kan spare -60% på alle disse skønne varer. Skal du shoppe? Det skal jeg. Det kan sommetider være dyrt, at anskaffe sig børnetøj og derfor elsker jeg at handle på udsalg hvor man ofte kan gøre nogle virkelig gode køb. Sommetider køber jeg tøjet i nogle store størrelser, så jeg har et lille lager til næste størrelse. På den måde er man altid en smule på forkant. Müsli laver nogle rigtig lækre ting til de mindste, og jeg er simpelthen så glad for vores nyeste must-haves til Noras efterårs garderobe. Der vil snarest komme en anmeldelse fra tre seje mødre hos Momstertest, og i kan finde anmeldelsen lige her. Det er hverken første eller sidste gang, at vi vil anskaffe os tøj fra Müsli til Noras garderobe, da det emmer af kvalitet og fine detaljer. I ønskes den dejligste dag. Kram fra S.

Synes godt om

Kommentarer