På det seneste har jeg....

Hello there.
Jeg plejer at dele min uge med jer herinde hver eneste mandag. Jeg synes det er en hyggelig tradition, da det ofte minder mig om alle de skønne stunder jeg har haft i løbet af ugen. Nogle gange kan jeg godt lide, at reflektere over den seneste tid da man ofte glemmer (og tager tager tingene forgivet) alle de skønne stunder man har tilbragt med familie og venner. Er jeg den eneste der kan sidde og trænge til ferie (eller oplevelser) selvom jeg fornylig har været ude og rejse? Det er simpelthen så tosset, og sommetider tror jeg egentlig det er ganske vigtigt at fokusere på alle de ting man har (og hvor priviligeret man er) i sin hverdag. Jeg opdaterer ganske ofte på min Instagram, men nyder stadig at skrive længere tekster og dele flere billeder herinde. Jeg er simpelthen så taknemmelig for, at i trofast læser med herinde. Det motiverer mig hver eneste dag, og jeg nyder virkelig at skabe indhold til mine forskellige medier. Jeg synes det er på tide, at gå længere tilbage og dele den seneste tids (skønne-skønne-skønne) begivenheder.

Været til det smukkeste bryllup. Jeg elsker virkelig kærlighed på alle måder. I foråret var vi til det smukkeste strand-bryllup hos vores gode venner. Vi havde den dejligste dag med lækker mad og godt selskab. Og så fik vi endda passet vores lille pige for første gang. Vi nød at have nogle timer sammen med vores bedste venner, samt at spise vores mad og nyde et glas vin uden at blive afbrudt af en lorte-ble midt i det hele. Det var et fantastisk (og meget smukt) arrangement.

Købt en masse skønne blomster. Det er ingen hemmelighed at jeg virkelig elsker (og værdsætter) friske blomster. Det giver den skønneste duft og energi i hjemmet samtidig med at de pynter så flot. Ovenstående buket forkælede Nora sin skønne mormor med efter en dejlig ferie til Mallorca. Blomster er på alle måder skønne, og en af mine yndlings ting at shoppe.

Været på den skønneste ferie til Mallorca. Og så endda sammen med min søde mor og datter. Vi havde den dejligste tøse-tur hvor vi hyggede, solede og spiste en masse lækker is. Vi havde nogle fantastiske dage med solskin, shopping og lækker mad. Jeg er stadig fuldstændig høj efter den dejligste ferie, og drømmer om endnu en af slagsen.

Tilbragt en aften alene med min mand. Og det var virkelig den dejligste aften med god mad, skønne drinks og det bedste selskab. Vi nød virkelig at kunne spise vores aftensmad stille og roligt (det varede cirka tre timer for os) og at kunne snakke om andet end vores (mega dejlige) baby.
Været på dyreskue med min lille familie. Det er en årlig tradition i min familie og jeg har altid elsket det. Vi har altid været afsted (både i solskin og regn) og uanset hvad har det altid været møg-hamrende hyggeligt. Sidste år havde vi vores dejlige pige med inde i maven, og i år skulle hun opleve sit første dyreskue. Vi havde en masse skønne timer derude og fik shoppet alt ligefra fynske specialiteter (læs: rygeost) og den fineste mink-hår-elastik fra Fur by Sofie.

Købt evigheds-blomster. Jeg elsker simpelthen blomster og det gælder også evigheds-blomster. Jeg købte fornylig disse fine grene i brune toner i den lokale blomster-butik. Jeg synes simpelthen de er så fine.

Hygget med min familie. Det er ingen hemmelighed, at jeg er kæmpe familie-menneske. Den seneste tid har jeg brugt på en masse hyggelige stunder med familien, og det er simpelthen så dejligt. Jeg har blandt andet været på pizza restaurant med min bedre halvdel og mini-chefen og været på livsstilsmesse med min skønne mor og (naturligvis) mini-chefen.

Synes godt om

Kommentarer