Prep and go

Reklame for Goodiebox

Hello there.
Jeg befinder mig stadig størstedelen af tiden i en baby-bobbel fyldt med kærlighed og ble-skift. Graviditeten var langt fra ligeså lyserød som min insta-feed, men ordsproget “hard but worth it” har i den grad levet op til forventningerne. Forleden vågnede jeg til et par mælkekanoner der skulle tømmes, og en dejlig besked om, at denne måneds goodiebox stod ude foran vores dør og ventede på mig. Jeg har simpelthen kæmpet for at holde fast i mine beauty rutiner, og efter fødslen har jeg nydt at bruge tid på badeværelset og mellem de mange afbrydelser har jeg fået eksperimenteret og testet en masse nye skønne produkter. Denne måneds tema prep-N-go er virkelig meant-to-be når man befinder sig i en baby-bobbel hvor man godt kan være lidt i underskud af glimmer og glamour. Jeg kan næsten ikke vente med at dele de skønne produkter med jer, så lad os komme til sagen. I kan bestille jeres egen goodiebox lige her, og sikre jer selvforkælelse leveret til døren hver eneste måned.

Goodiebox // Sovemaske. Jeg har simpelthen ønsket mig en sovemaske så længe, og da jeg så denne lyserøde en af slagsen med de fineste vipper på, kunne jeg næsten ikke få armene ned. Den er simpelthen så fin, og så er det skønt når jeg sommetider snupper en morfar på sofaen midt på dagen. Det handler nemlig om at sove når ens baby sover, så det forsøger jeg at efterleve.

Figs & Rouge // Hydra-pore Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream. Denne er simpelthen fantastisk inden man lægger sin makeup. Den prepper ansigtet, matterer T-zonen og booster huden med vitaminer. Derudover mindsker den porer og efterlader huden blød og lækker.

Emité // Pincet. Det er ingen hemmelighed at jeg elsker at pleje mine bryn. Jeg har egentlig været på jagt efter en ny pincet, men er utrolig kræsen hvad det angår. Denne Slant Tweezer fanger selv de mindste hår, og garanterer derfor at du og dine bryn står kniv skarpt. Den kan virkelig varmt anbefales.

Comme Deux // #LIPLOVE. Jeg har egentlig aldrig brugt en læbe-olie, og derfor var jeg spændt på at prøve denne fra Comme Deux. Den er kan bruges til hverdag eller som pleje til læberne i løbet af natten. Den indeholder både vitamin C, E og F og sikre at læberne er kysse-klar hvis du skulle være så heldig at havne under en mistelten i den kommende juletid. Farverne er transparente, så man skal ikke være bekymret for at efterlade kysse-spor på hovedpuden om natten.

Blaq // Hyaluronic Acid Eye Mask. Endnu et produkt der virkelig er meant-to-be her i baby-bobbel-situationen. De smarte pads virker nemlig som detox og fjerner hævelser under øjnene. Virkelig smart, når man sommetider kan opleve afbrydelser i søvn-mønsteret om natten.

ModelCo // More Brows Fibre Gel. Dette produkt er simpelthen genialt. Produktet indeholder nemlig små fibre der sætter sig i ens bryn, og får dem til at syne tykkere og mere fyldige. Dette er et produkt jeg ikke anede jeg manglede, men som jeg nu ikke kan leve uden.

Synes godt om

Kommentarer