Selvforkælelse hver eneste måned

Reklame for Goodiebox

Hello there.
I dag runder vi uge 33 i graviditeten, og i morges da jeg stod op gik det op for mig, at jeg snart ikke kan bestemme over min tid på helt samme måde, som på nuværende tidspunkt. Det er ingen hemmelighed at jeg er stor tilhænger af selvforkælelse, og for mig kan dette også indebære flere timer på badeværelset med ansigtsmaske, hårkur og tid til at eksperimentere med mine beauty produkter. Jeg tror der er rigtig mange kvinder, der glemmer sig selv i en travl hverdag, og går på kompromis når det handler om at pleje sig selv. En ting jeg virkelig vil fokusere på, når jeg om få uger bliver mor og går en helt ny hverdag i møde, er at tillade mig selv at holde fast i mine beauty rutiner. Det er nemlig så vigtigt at holde fast i sig selv og sine værdier, også selvom man bliver mor. Goodiebox giver mulighed for at eksperimentere, lade sig forkæle og samtidig teste nye beauty produkter hver eneste måned for kun 169,- Din Goodiebox indeholder altid minimum fem skønne produkter, som man egentlig ikke vidste, at man ikke kunne leve uden. Det er en fantastisk løsning til os kvinder, og giver god mulighed for at lade sig forkæle hver eneste måned. I denne måned modtog jeg den fineste Goodiebox, fyldt med skønne produkter som jeg allerede har taget i brug. Denne måneds Goodiebox indeholder seks produkter, og hvis du bestiller din egen lige her, får du endda en skøn mascara med i købet fra Elisabeth Arden.

Inca Oil // Filler Mask. Dette er en helt fantastisk (og naturlig) hårmaske, der virkelig er værd at prøve. Under min graviditet har jeg efterhånden testet nogle forskellige naturlige produkter, og jeg må virkelig sige at denne hårmaske er bemærkelsesværdig. Sjældent har jeg oplevet at få så blødt, glansfyldt og luftigt hår, som efter brugen af denne. Jeg synes ofte at håret kan klaske sammen efter brug af en hårmaske, men det var slet ikke tilfældet her. Den er helt fantastisk.

Evolve Beauty // Satin Leg Gloss. Denne kommer som full size produkt i denne måneds Goodiebox, og det er jeg virkelig glad for. Det var nemlig det næste produkt jeg kastede mig over med det samme, da jeg slet ikke kunne vente med at give mine kedelige graviditets stænger lidt ekstra glam. Den er fantastisk, let at fordele og giver den smukkeste glød på huden. Olien består af 99% naturlige ingredienser, og er meget anbefalelsesværdig.

Noabay // Orange Juice Foot Cream. Endnu et full size produkt i denne måneds Goodiebox, og endnu et produkt der er baseret på naturlige ingredienser. Jeg har altid haft et anstrengt forhold til creme, da jeg simpelthen ikke bryder mig om den fedtede fornemmelse på huden. Denne er simpelthen så skøn, da den absorberes hurtigt, og så efterlader den fødderne bløde og med en skøn duft af citrus.

Manna Kadar // Blossom Floral Compact. Jeg er virkelig begejstret over denne skønhed. Den er smuk både i indpakningen, og ligeledes når den bliver taget i brug. Hvis man elsker beauty og glam ligesom jeg, er denne med sikkerhed et hit. Den giver den smukkeste glød til ansigtet, og så elsker jeg når et produkt kan have flere funktioner. Jeg kendte ikke mærket før, men det skal naturligvis tjekkes ud fremadrettet.

Teeez Cosmetics // Object Of Affection Lip Balm. Denne kommer som et full size produkt, og som ovenstående kendte jeg ikke mærket i forvejen. Den kommer i den vildeste indpakning, og her har vi igen et produkt jeg ikke var klar over på forhånd, at jeg ikke kan leve uden. Jeg er nemlig helt vild med at kunne fugte mine læber, og samtidig give dem lidt farve uden at det bliver too much. Den orange farve er simpelthen så skøn, og jeg kan afsløre at den fungere super godt med Blossom Floral Compact fra Manna Kadar.

Lasplash // Hydro Liquid Shadow. Endnu et makeup produkter, som jeg klapper i hænderne over. Jeg er den seneste tid blevet utrolig vild med at arbejde med liquid produkter både i form af øjenskygge og highlighter. Denne øjenskygge er fuldstændig fantastisk, og skaber det smukkeste øjenlook. Den kan påføres både med børste, fingrene eller en beauty blender, og den er super nem at arbejde med. I øvrigt kommer den som et full size produkt i denne måneds Goodiebox, hvilket er så dejligt.

Synes godt om

Kommentarer