"SLUT FRED MED DIN KROP" - KIRK RØNLER // KONKURRENCE

Hej bloggen.

I dag vil jeg fortælle jer om foredraget "Slut fred med din krop" af Kirk Rønler, som bliver afholdt i Odense onsdag den 24. maj. Jeg har været så heldig at få en invitation til foredraget, og i den anledning har jeg fået lov til at give en af mine søde læsere mulighed for at vinde 2 billetter til foredraget.

Kirk Rønler er en dygtig foredragsholder som i 2016 blev kåret som en af de 100 mest inspirerende kvinder af Femina. Foredraget "Slut fred med din krop" har fokus på vægttab, og er bygget på Kirk Rønlers egen personlige historie. Man vil med sikkerhed kunne genkende nogle spørgsmål, som vi alle stiller os selv i hverdagen. Du vil til foredraget få nogle redskaber der kan styrke din selvtillid, dit selvværd, og der kan hjælpe dig med at slutte fred med din krop. Det er et foredrag om kroppen, der vil sætte nogle ting i perspektiv, og give nogle værktøjer til at man kan opnå et bedre selvbillede. Foredraget byder på ærlighed, men med et smil på læben. I kan læse meget mere om fordraget lige her.

Jeg er virkelig spændt på foredraget, da det er et emne de fleste kvinder kan relatere til. Jeg tror vi alle på et eller andet tidspunkt har prøvet at være utilfreds med vores krop. Jeg synes det er utrolig vigtigt at vi kvinder lærer at acceptere os selv, og den måde vi ser ud på. Jeg glæder mig til selv at modtage nogle redskaber, der forhåbentlig kan hjælpe mig til at slutte fred med min krop.

Det eneste i skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at skrive en kommentar her på siden, hvor i vælger hvilken by og dato i ønsker at vinde billetter til. Vinderen bliver offentliggjort på bloggen tirsdag den 23. maj 2017. I kan vælge følgende:

24. maj // Odense 30. maj // København20. juni // København19. september // Aalborg(alle foredrag er i tidsrummet 17:30 - 19:15)

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med Kirk Rønler

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

Synes godt om

Kommentarer

Lykke,
Jeg vil meget gerne vinde de billetter, hihi!! Odense den 24. maj
www.lykknystrup.dk
Susanne
,
Den 24 maj i Odense😍