"SLUT FRED MED DIN KROP" - KIRK RØNLER // RABATKODE

Hej sweeties. Så blev det endelig fredag, og nogle af jer har måske forlænget weekend grundet Kristi Himmelfartsdag igår? Da jeg er på skole i øjeblikket, og skolen holder lukket er jeg istedet at finde i salonen i dag. Det er virkelig skønt at være tilbage, selvom det kun lige er for en enkelt dag. Forleden var jeg inviteret til et virkelig spændende foredrag med den dygtige foredragsholder Kirk Rønler, som i 2016 blev kåret som en af de 100 mest inspirerende kvinder af Femina. "Slut fred med din krop", er et foredrag om koppen. Foredraget har fokus på vægttab, og er bygget på Kirk Rønlers egen personlige historie. Det var virkelig et spændende og meget lærerigt foredrag, der fik sat en masse tanker igang hos mig. Jeg synes det er rigtig rart at få sat nogle ord på dette, da det er noget alle vi kvinder med garanti vil kunne genkende. Selvom jeg til daglig føler mig glad og tilfreds, så var foredraget "Slut fred med din krop" virkelig en øjenåbner for mig. Jeg er min største kritiker, og jeg kan sagtens genkende ønsket om at smide 5 kg, selvom jeg på ingen måde er overvægtig. Udover at sætte fokus på vigtige emner som skam, selvtillid og selvværd, sørgerede Kirk Rønler for en dejlig aften med godt humør og en masse gode redskaber der kan hjælpe en på vej til at slutte fred med sin krop. Kirk er en helt fantastisk kvinde, der med sin ærlighed og sit skønne sind virkelig formår at viderebringe et budskab, som vi alle bør tage til os.

Var du ikke med til foredraget i Odense, kan du stadig nå at deltage iKøbenhavn d. 30. majKøbenhaven d. 20. juni ellerAalborg d. 19. septemberAlle foredrag er i tidsrummet 17.30 - 19.15

Hvis du ikke har mulighed for at deltage en af ovenstående datoer, har jeg et helt fantastisk tilbud til dig! Jeg har nemlig været så heldig at få lov til at give mine læsere mulighed for at købe online foredraget "Slut fred med din krop" til kun 79,- (normalpris 149,-) Alt i skal gøre er at skrive bloggerlove i rabatfeltet når i gennemfører betalingen. I kan købe online foredraget lige her. Det er virkelig et anbefalelsesværdigt foredrag, som jeg synes alle bør opleve. Jeg håber i får en dejlig dag. Kram fra S.

Indlægget er skrevet i samarbejde med Kirk Rønler

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

Synes godt om

Kommentarer