Smuk og let sommer make-up

Reklame for Goodiebox Crush

Hello there.
Jeg bliver sommetider meget overrasket når jeg enten skal pakke eller sortere mine faste beauty-produkter. Jeg har så mange all-time-favorite produkter som jeg bruger (næsten) hver eneste dag og som jeg på ingen måde kan undvære. Om sommeren nyder jeg at kunne lægge en fuld make-up der holder i sommervarmen, men jeg elsker også at kunne vælge et mere naturligt (og ganske let) make-up look til de varme sommer-dage på stranden. Denne måneds Crush Boks indeholder fire skønne fullsize produkter der skaber rammerne for det perfekte sommer-look. I kan for kun 129,- hver tredje måned (eller for kun 99,- hvis du allerede er Goodiebox medlem) blive forkælet med skønne make-up produkter hver tredje måned der skaber rammerne for sæsonens make-up-trends. Du kan læse meget mere om Goodiebox Crush lige her hvor der også er mulighed for at tilmelde sig.

Bellápierre Cosmetics // TwistUP Brow Pencil. Denne skønne brow-pencil manglede jeg virkelig i min make-up samling. Den har to ender hvor du med den ene kan forme og med den anden fylde dine bryn uden at skulle skifte produkt undervejs. Det er virkelig smart, og samtidig smart når brynene skal friskes op i løbet af dagen.

Essence // You better work! Tinted day cream. Essence er et beauty-brand der virkelig har overrasket mig. De tilbyder fantastiske produkter til ingen penge. Jeg har indtil videre stor succes med deres foundation og derfor glæder jeg mig enormt meget til at teste denne day cream der endda giver en let dækning, matterer og er vandfast. Derudover indeholder den UVA og UVB hvilket er fantastisk her i sommer-perioden.

Mesauda Milano // Viva Bronze. Jeg elsker-elsker-elsker bronzer året rundt da det giver den flotteste kulør og samtidig markerer alle de gode steder i ansigtet. Denne lægger sig naturligt på huden og der er samtidig mulighed for at arbejde intensiteten op eller ned. Et must-have i beauty-samlingen hvis i spørger mig.

Lord & Berry // Made to measure lip color. De seneste år er jeg begyndt at bruge lip-liners i min faste beauty-rutine da det virkelig kan noget. Denne fra Lord & Berry har den smukkeste sommer-farve og en både bruges til at ramme læberne ind eller på selve læberne som en slags læbestift. Begge dele er utrolig smukt og giver en skøn glød til ansigtet.

Synes godt om

Kommentarer