Something about me

Hello there.
Det er efterhånden længe siden, at jeg har delt et personligt indlæg herinde (hvis man ser bort fra min graviditet og fødsel) og da der er kommet en del nye læsere herinde synes jeg, at det er på tide, at i får chancen for at lære mig en smule bedre at kende. Nedenfor vil jeg dele ti punkter, der forhåbentlig kan gøre jer en smule klogere på, hvem jeg er bag den lyserøde facade.

Dette billede er taget tre måneder før min termin. Jeg var så heldig at kunne passe mit almindelige tøj utrolig længe. De sidste måneder eksploderede hele min krop dog med væske, og jeg ser derfor stadig frem til at ligne mig selv igen på et tidspunkt.

Jeg er 25 år gammel og er født den 28. marts 1993. Jeg begynder så småt, at have lidt alders-krise. Jeg synes ikke det er ret længe siden, at jeg fyldte 18 år og fik kørekort. Til gengæld er jeg lykkelig over, at være der hvor jeg er i livet nu, og nyder hver eneste dag med min skønne familie.

Jeg er laktoseintolerant og fandt først ud af det da jeg fyldte 20 år. Det er møg irriterende når man ved hvor hvor skønt alverdens fødevarer smager. Jeg oplevede dog at kunne tåle laktose i min graviditet hvilket er meget mærkeligt. Jeg tør slet ikke, at begyndte at regne på hvor mange liter is jeg har indtaget på de ni måneder. Mit bedste tip til kvalme er lakridsis da det smager ligeså godt når det skal op igen.

Jeg bor i hjertet af Odense sammen med min bedre halvdel og vores skønne datter. Jeg er født og opvokset i Odense, og synes det er en skøn by. Vi flyttede et husnummer i sommer, da vi havde brug for mere plads til vores familieforøgelse, og vi bor nu i den skønneste lejlighed.

Jeg er et meget stort familie menneske, og nyder virkelig at bruge tid med min familie. Det er simpelthen så dejligt og hyggeligt. Jeg nyder i den grad også at have skabt min egen lille familie herhjemme. Det betyder utrolig meget for mig.

Jeg har en stor kærlighed til blomster, og køber gerne en frisk buket en gang om ugen. Det giver både friskhed og hygge i hjemmet. Min mormor havde den smukkeste have, og jeg er sikker på at det er hende der har lært mig, at elske blomster.

Jeg er elendig til at lave mad. Det er en gang lykkes mig at brænde rundstykker på i ovnen, da jeg satte den på grill istedet for varmluft. Til gengæld har min bedre halvdel de vildeste køkken-skills og jeg nyder hans skønne retter med stor velbehag.

Jeg er perfektionist og det kan sommetider være lidt en stopklods for alle de ting jeg gerne vil. Jeg har dog de seneste par år øvet mig i at lægge det lidt fra mig til tider, og istedet tage nogle chancer der kan føre mine drømme til virkelighed.

Jeg er meget kreativ og får dagligt nye idéer til projekter jeg gerne vil føre ud i livet. Jeg synes det er så spændende at kombinere farver og former, og skabe en rød tråd.

Jeg elsker at hoppe i pænt og fashionabelt tøj når jeg skal ud af døren. Til gengæld tager jeg det gerne af som det første når jeg kommer hjem, og hopper istedet i noget mere behageligt tøj såsom den pæne lyserøde (og meget insta-venlige) pyjamas jeg efterhånden har delt med jer et par gange eller tusinde.

Jeg elsker-elsker-elsker min titel som mor. Det er virkelig den bedste og mest betydningsfulde titel man kan opnå, og den bedste følelse i verden. Jeg er så ovenud lykkelig og høj på kærlighed. Det er en følelse der ikke kan beskrives med ord. Den skal mærkes og opleves.

Synes godt om

Kommentarer