Something different

Hello there. I dag får i en hurtig og lidt anderledes opdatering fra mig. De sidste par weekender har været fyldt med planer, og jeg har virkelig nydt at have ingen planer i denne weekend. Når jeg siger ingen planer, betyder det naturligvis ikke at jeg bare sidder hjemme og kukkelurer. Det betyder at jeg laver lige præcis det jeg har lyst til, og det er virkelig dejligt. Jeg synes generelt jeg har haft en del aftaler den seneste tid, og det er virkelig hyggeligt, men sommetider er det også rart at rive en weekend ud af kalenderen, hvor man laver lige nøjagtigt det man har lyst til. I går aftes var jeg inde og se Fifty shades. Jeg var utrolig spændt da den både har fået dårlige anmeldelser, og jeg synes egentlig også at de fleste jeg har snakket med har kritiseret den. Her må jeg virkelig erkende, at jeg ikke deler samme holdning. Jeg synes den var så god hele vejen igennem. Det er uden tvivl den bedste af de tre film der er blevet lavet, hvis i spørger mig. I dag smutter min kæreste og jeg ind til byen for at kigge lidt butikker. Vi har lige et par småting vi skal have købt, inden vi om to uger rejser mod de varme lande. Og nå ja, så vlogger jeg også i dag. Udover det skal resten af weekenden bruges på afslapning, hygge og rengøring. Meget spændende, ikke? Har i været inde og se Fifty Shades? Og hvad synes i om den? Skøn lørdag sweeties. Kram fra S.

// Hello there. Today I make a different blogpost. I have no plans this weekend, and that's absolutely amazing. No plans dosen't means that i'm sitting home all day, but I do whatever I want, and that's nice sometimes. Sometimes it's important to have a weekend without plans, and I really needed it. Yesterday I was in the cinema with my boyfriend, and see the new Fifty Shades. I think it was the best of the all tree movies. Today we're going into the city for some shopping. We need some stuff before we're going to The Caribbean. And i'm vlogging today. Tomorrow i'm going to clean the apartment and relax. Cool right? Do some of you seen the new Fifty Shades? And what do you think? Have an amazing Saturday sweeties. Hugs from S.

Synes godt om

Kommentarer

Jeg kunne også godt lide filmen! Jeg har dog også læst alle bøgerne, så jeg vidste lidt, hvad jeg gik ind til 😉 Min favorit er dog nummer 2!

www.flyvmedmig.dk