Sommer favoritter

Reklame for Goodiebox

Hello there.
Det er endelig (for et par uger siden) min yndlings tid på måneden. Jeg elsker simpelthen at vågne op til beskeden om, at den månedlige selvforkælelses-boks fra Goodiebox venter udenfor hoveddøren. Jeg har efterhånden nævnt en del gange, at kombinationen af barsels-liv og flere timer på badeværelset kan være udfordrende, og midt i de mange lorte bleer kan man sommetider glemme at pleje sig selv. Der er utrolig mange måder at forkæle sig selv på, og for mit vedkommende er alene-tid på badeværelset med favnen fuld af skønheds-produkter én af mine yndlings beskæftigelser. For kun 169,- om måneden kan du også få din helt egen Goodiebox leveret direkte til døren. I kan læse meget mere om det skønne selvforkælelses-koncept lige her og bestille din boks med det samme. Jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde det.

Masque Me Up // Aftersun Sheet Mask. Disse skønne masker fra Masque Me Up har virkelig overrasket mig hver eneste gang. De er simpelthen så skønne og effektive og findes i mange forskellige varianter. Den indeholder kokos og vandmelon ekstrakt hvilket betyder at du både får fugt, anti-age samt en lindrende (og kølende) maske. Den er virkelig fantastisk efter en dag i solen, og for at give en ekstra kølende effekt kan den lægges i køleskabet inden brug.

Seacret // Makeup Remover Wipes. Efter jeg er blevet mor er jeg blevet utrolig glad for nemme (og effektive) løsninger. Dette gælder også min aften-rutine på badeværelset, da jeg ikke længere kan stå derude i timevis og bruge 15 forskellige produkter. Disse fantastiske wipes fjerner makeuppen (og andre beskidte sager) let og er samtidig super smart at have med i tasken og på farten.

Polaar // Ice Source Moisturizing Gel. Denne skønne sag har jeg efterhånden hørt en masse positive ord om, og derfor glæder jeg mig enormt meget til at teste den. Jeg elsker følelsen af friskhed om morgenen inden jeg lægger mig makeup, og denne skulle være fantastisk at bruge som base inden man lægger sin dag-makeup. Den virker både nedkølende, fugtgivende og plejende.

Rituals // The Ritual of Karma Foot Balm. Okay, en af de områder jeg virkelig forsømmer er mine fødder (til trods for at de slæber rundt på mine dumme graviditets-kilo) og det må der simpelthen laves om på. Denne fodcreme fra Rituals indeholder mynte og shea butter som i den grad sørger for forkælelse til fødderne. Den dufter fantastisk, og kan virkelig anbefales.

Garnier Ambre Solaire // Sensitive Advanced Face Mist SPF 50. Den her solcreme er simpelthen så smart. Udover at beskytte dig mod solens stærke stråler i sommervarmen med SPF 50 er den også super let at anvende. Den har en spray funktion så du først og fremmest slipper for fedtede hænder efter påføring, og så kan den bruges som en mist over ens makeup. Det er simpelthen genialt

Synes godt om

Kommentarer