Styling med god samvittighed

Reklame for Billigvoks.dk

Hello there.
En af mine helt store udfordringer her i graviditeten har været min beauty routine, hvilket jeg også har været inde på tidligere. En ting er trætheden og det manglende overskud, og en helt anden ting er udvalget af produkter. Jeg skal på ingen måde spille hellig, da jeg gerne vil erkende at jeg indimellem har brugt mine almindelige produkter hvis jeg har skulle til en særlig begivenhed og derfor har ville gøre lidt ekstra ud af mig selv. Dog har det ikke været med god samvittighed, da jeg er udemærket klar over, at de fleste beauty produkter indeholder en masse ting og sager, der hverken gavner mig eller vores kommende datter. Heldigvis er der kommet utrolig meget fokus på naturlige produkter den seneste tid, og det gør det altså en smule lettere at holde sin beauty routine ved lige under graviditeten. Min største udfordring har været stylingprodukter til mit hår, da jeg ligesom mange andre kvinder er dybt afhængig af både hairspray og dryshampoo for at få mit hår til at sidde hele dagen. Da jeg blev gravid, hørte jeg at ting på spray var noget af det man virkelig burde undgå, og derfor har jeg i størstedelen af min graviditet vasket mit hår alt for ofte og måtte leve med at alle mine babyhår har strittet ud til alle sider. Det har også resulteret i alt for mange dage med håret i en hestehale, hvilket jeg efterhånden har været møg hamrende træt af. For nylig blev jeg introduceret for Cutrin Sensitive der forhandles hos Billigvoks.dk. Til jer der ikke i forvejen kender til Billigvoks.dk, kan jeg afsløre at det er en hjemmeside der forhandler kvalitetsprodukter indenfor hårpleje, hudpleje, kosmetik, kosttilskud og meget mere til fuldstændig fordelagtige priser. I blandt deres mange skønne produkter, forhandler de også en række naturlige produkter som naturligvis er allergi- og gravidvenlige. Heriblandt Cutrin Sensitive, som jeg har været så heldig at teste de sidste par uger, og jeg må erkende at jeg er meget imponeret over produkterne.

Denne spray skulle jeg lige lære at kende, inden den fungerede for mig. Sprayen tilfører håret glans, fylde, hold og så er den samtidig varmebeskyttende hvilket vil sige at den kan bruges til at beskytte håret når der bruges føntørre, glattejern eller andre varmeredskaber. Den kan bruges i vådt og tørt hår og så er den naturligvis fri for parfume, parabener og farvestoffer. Jeg synes det er fantastisk med en multispray der har så mange gode egenskaber, når man skal style sit hår. Jeg havde en oplevelse af at min hår blev utrolig fyldigt, glansfuldt samtidig med at det fik en meget grov struktur, der naturligvis skyldes holdet som sprayen også tilfører. I starten følte jeg faktisk at jeg brugte for meget produkt, og jeg kan dermed sige at sprayen er meget drøj, hvilket betyder at man ikke behøver at bruge ret meget for at mærke effekten af de egenskaber den har. Jeg synes især den er virkelig god hvis man ønsker at lave krøller med sin styler, da den skaber en struktur i håret der gør at krøllerne har lettere ved at holde hele dagen. Derudover forbliver håret glansfyldt, og så er det utrolig dejligt at den samtidig er varmebeskyttende så man ikke skal bruge endnu et produkt til dette. Den er fantastisk til os der har et fint og skandinavisk hår, der ofte har brug for ekstra hold til at kunne holde på stylingen hele dagen.

Dette er første gang at jeg har elsket en tørshampoo fra første øjeblik. Jeg synes nemlig ofte at mit hår bliver utrolig tørt og filtret, hvilket jeg på ingen måde bryder mig om hvis jeg skal have det hængende glat hele dagen. Samtidig med at den opfrisker håret, tilfører den også volumen hvilket er super dejligt når man igen har et fladt skandinavisk hår der gerne må fylde lidt mere ved hårrødderne. Den giver en fantastisk friskhed, og selvom håret får en mat finish, føles der hverken tørt eller filtret efter brug. Jeg har sommetider brugt Multi Sprayen efterfølgende for at give lidt hold og glans, og samtidig for at beskytte håret imod varmen fra enten mit glatte- eller krøllejern. Det har fungeret super godt. Hvis man har meget fint hår, kan man med stor fordel også tilføre denne tørshampoo i længderne for at give håret et mere fyldigt udtryk.

Hvis der er noget jeg virkelig har manglet i min graviditet, er den en hairspray som jeg har kunne bruge med god samvittighed. Jeg er en af de heldige ejere af tusindvis af babyhår, og det har simpelthen ikke været nemt at få dem tæmmet uden en hairspray. Denne har virkelig overrasket mig positivt, da den giver et fantastisk hold, en flot glans til håret og så er den super nem at redde ud af håret igen. Jeg kan godt lide når mit hår er bevægeligt, og det er det efter brug af denne hairspray. Den er virkelig fantastisk, og så tørre den enormt hurtigt. Den er naturligvis uden parfume, parabener, silikoner og farvestoffer, hvilket betyder at man virkelig kan bruge den med god samvittighed. Jeg har brugt den hver eneste dag siden jeg modtog den, og dette er helt sikkert en af mine nye beauty favoritter.

Synes godt om

Kommentarer