Sunde vingummibamser

Reklame for Billigvoks.dk

Hello there.
Det er efterhånden ingen hemmelighed, at jeg går temmelig meget op i mine skønheds-rutiner herhjemme. Det betyder simpelthen så meget for mig (og min selvtillid) at der er plads til at pleje sig selv i form af en ansigtsmaske, hårkur eller lignende i en travl hverdag hvor størstedelen af ens tid bliver brugt på at varme sutteflasker og skifte tunge tisse-bleer. I starten af min mor-karriere modtog jeg en del advarsler omkring hårtab i forbindelse med amning, og i mine første to måneder som fuldammende mor skete der ingenting. Jeg nåede at fuldamme min datter i fem måneder, og jeg skal lige love for, at der er sket en ændring i forhold til hår-situationen de seneste tre måneder. Jeg har simpelthen mistet så meget hår, og er egentlig overrasket over at der stadig er hår tilbage på mit hoved. Som tidligere frisør har jeg stadig en stor kærlighed til hår, og det er en af de vigtigste skønheds-faktorer hvis man spørg mig. Da jeg fornylig blev introduceret for Beauty Bear blev jeg utrolig nysgerrig og takkede derfor kæmpe-ja til at teste nogle af deres produkter. Beauty Bear er en dansk virksomhed der producerer vegatabilske kosttilskud i form af velsmagende vingummier der både styrker hår, hud, negle og kulør.

Beauty Bear // Hair Vitamins
Jeg har den seneste måned testet disse skønne vingummibamser med smagen af solbær. De smager virkelig fantastisk, og man har ikke fornemmelsen af, at man fylder sig med vitaminer når man starter morgenen med to vingummibamser. De indeholder blandt andet biotin og zink der både styrker og vedligeholder håret. Udover deres skønne indhold af vitaminer indeholder de hverken kunstig farve eller smag. Jeg har egentlig normalt meget fokus på at tage mine vitaminer dagligt, da jeg ved hvor vigtigt det er for mit helbred. Jeg synes dog at dette er et super supplement til at få sine vitaminer der samtidig dækker et mere specifikt behov. Jeg har en fornemmelse af, at jeg fælder mindre samtidig med at der er en masse nye (læs: baby-hår) hår på vej, hvilket er utrolig skønt når man har tabt så mange. Jeg synes det er en hyggelig (og lækker) måde, at få sine vitaminer på og jeg synes uden tvivl at de er utrolig anbefalelsesværdige.

Beauty Bear // Tan Vitamins
Jeg har simpelthen haft brug for at mærker solens varme alt-alt-alt for længe, efter en graviditet hvor jeg pludselig ikke kunne tåle at opholde mig i solen. Vi har haft starten på nogle skønne forårs-måneder og jeg har nydt det skønne solskins-vejr i fulde drag. Jeg har naturligvis også valgt, at teste deres tan-vitaminer da jeg næsten følte at det måtte være for-good-to-be-true. Vitaminerne er beriget med betacaroten og acerola-ekstrakt, der giver huden et boost af C-vitamin samt beskytter cellerne imod oxidativt stress. Det er dog vigtigt at understrege at disse vingummibamser ikke kan benyttes istedet for solcreme. Det anbefales at man starter med at spise de orange vingummibamser omkring fem uger før en sol-ferie for at opnå det bedste resultat. Jeg har endnu ikke været sydpå men kan mærke at min hud har taget utrolig fint imod forårs-solens-stråler. Det er simpelthen så dejligt. Smagen på vingummibamserne er jeg dog på ingen måde vild med, da jeg føler de smager en anelse mere kunstigt (til trods for at de hverken indeholder kunstige farver eller smagsstoffer) end hår-vitaminerne. Det er en frisk fersken-smag, så hvis man er til den slags i bland-selv-slik-posen siger jeg go-go-go.

Synes godt om

Kommentarer