Thankful

Hello there.
Hvis ikke i allerede har gættet det udfra overskriften, handler dagens indlæg om taknemmelighed. Selvom at graviditeten er ligesom en rutsjebanetur der aldrig ender, så har jeg alligevel så mange grunde til at være taknemmelig. Hvis vi ser bort fra alle de mindre sjove sider af graviditeten, har den nemlig medført sig en masse fantastiske ting, som jeg ikke ville have været foruden. Jeg har lært rigtig meget om mig selv, men i den grad også om andre mennesker, og dette helt nye babyunivers har åbnet dørene for nye bekendtskaber og muligheder.

Jeg har lært at sige fra, og samtidig have mig selv med i alt hvad jeg foretager mig. Jeg har virkelig aldrig været god til at sige fra, og jeg var netop inde på sværheden i at sige nej i et tidligere indlæg. En ting er at sige nej til at deltage i en fødselsdagsfest, eller til at snuppe et ekstra stykke kage til eftermiddagskaffen. Men en helt anden ting er at tage et bevidst valg om hvem man ønsker at tilbringe sin tid med, og dermed naturligvis også at fravælge nogle mennesker i sit liv. Det er bestemt ikke en nem beslutning at træffe, men jeg har for alvor lært at det er vigtigt at være omringet af de mennesker der ønsker en det bedste, og der samtidig har en helt naturlig interesse i hvordan man har det. Jeg kan ikke få armene ned, når jeg tænker på hvor priviligeret jeg er. Jeg har de bedste veninder, den dejligste familie og den skønneste kæreste omkring mig, der uden jeg behøver at forklare mig, forstår hvis jeg ikke har overskud til at være social. De er fantastiske, og oprigtige når de siger at de forstår mig, og det er en af de ting jeg virkelig værdsætter.

Jeg har mødt nye bekendtskaber, som jeg glæder mig til at lære endnu bedre at kende. Jeg erkender gerne at jeg ofte trækker mit ego-kort, og bruger størstedelen af tiden på at snakke om graviditet og baby. Og jeg husker tydeligt typen, dengang jeg ikke selv var gravid. Jeg beklager virkelig, og takker samtidig fordi i alle altid virker så interesserede når jeg fortæller om min kropsbehåring samtidig med jeg gaber henover middagsbordet. Det her babyunivers har til gengæld også åbnet dørene for nogle helt nye bekendtskaber, som jeg virkelig er glad for. Jeg har gennem mine sociale medier virkelig mødt nogle søde piger, der står i helt samme situation som mig. Man oplever pludseligt at have en helt særlig fælles ting at dele med hinanden, og det er simpelthen så dejligt at kunne sparre med hinanden. Derudover er vi startet i en forældregruppe, hvor vi på nuværende tidspunkt er fire par fra nogenlunde samme område. Vi alle har tilfælles at vi skal være forældre for første gang, og på trods af aldersforskel og forskellige karriereveje, har vi simpelthen så meget til fælles allerede. Vi mødtes for anden gang i går, og der gik ikke mange minutter før at der var fest og farver i lokalet. Humøret var højt til trods for, at ingen af os havde nået vores daglige middagslur.

Jeg har fået mange flere læsere herinde, og jeg nyder virkelig at dele alting med jer. Jeg er simpelthen så taknemmelig fordi i har lyst til at læse med herinde hver eneste dag. Det giver mig simpelthen så meget motivation, og jeg nyder at lave spændende og ærligt indhold til jer. I giver mig mulighed for at kunne arbejde endnu mere med mit online univers, og det er simpelthen så fantastisk. I giver mig lyst til at dele så meget personlighed med jer, da i giver mig mindst ligeså meget tilbage. Jeg er virkelig taknemmelig, og skylder jer en kæmpe tak fordi i læser med.

Selvom de seneste måneder bestemt ikke har været ligeså lyserøde som farven på alle kjolerne til vores lille pige, så har det givet mig rigtig meget i form af kærlighed, nye bekendtskaber og muligheder. Og selvom jeg er møg hamrende træt, og allerede snupper dagens første middagslur klokken elleve, så er jeg simpelthen så taknemmelig. Jeg er allerede en halv time for sent på den (og her mener jeg naturligvis i forhold til min lur) og derfor er jeg nødt til at runde af. Så kæmpe tusinde tak for jer, og rigtig dejlig dag. Kram fra S. 

Synes godt om

Kommentarer